ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουζουνίδης: «Μεγάλη πρόκληση για εμένα η ΑΕΚ »(video)

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου και παρουσίαση του νέου τεχνικού των κιτρινόμαυρων.
Ως μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την νέα του ομάδα και αυτό λόγω του ότι η ΑΕΚ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια. Στόχος του να πετύχει περισσότερα από όσα πέτυχε η ομάδα την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά :

Η θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη πριν δεχθεί τις ερωτήσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ που βρίσκεται στην κορυφή. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε για αυτή τη χρονιά. Ελπίζω να έχουμε και μαζί σας μία καλή συνεργασία».

Για το πόσο εύκολο είναι να παραμείνει η ΑΕΚ στην κορυφή κι αν τον αγχώνει: "Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμένα. Έχω δείξει πως δεν απ' αυτούς που δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Το ότι είμαι εδώ σημαίνει πως έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν είναι κάτι που με προβληματίζει. Ξέρω πως θα έχω μία διοίκηση που θα μου δώσει τη δυνατότητα να δουλέψω όπως πρέπει και να επικεντρωθώ στο αγωνιστικό κομμάτι".
"Η ομάδα έκανε μία πολυ καλή χρονιά. Συγχαρητήρια στον προηγούμενο προπονητή και τους παίκτες. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορείς να βελτιώσεις. Μπορούμε να βελτιώσουμε τον επιθετικό τομέα και τις συνεργασίες. Τους περισσότερες παίκτες τους γνωρίζω και πιστεύω πως έχουν να δώσουν πράγματα. Είναι παίκτες που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα είναι στην κορυφή, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη".

Για το ρόστερ και τις μεταγραφές: "Το ρόστερ είναι καλό. Δεν έχουμε προβλήματα. Έχουν υπάρξει κάποιες αποχωρήσεις. Κοιτάζουμε μαζί με τον Νίκο να ενισχύσουμε την ομάδα σ' αυτές τις θέσεις. Θεωρώ πως έχω τη δυνατότητα να προσθέσω κομμάτια που θα βελτιώσουν την ομάδα. Ακούγεται πως ο Ουζουνίδης είναι αμυντικός προπονητής. Ο Νίκος μπορεί να σας απαντήσει αν έχω κάνει έστω μία αμυντική προπόνηση".Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Η περυσινή σεζόν έδειξε πως ο Έλληνας προπονητής έχει δυνατότητες. Δεν έχω κάποιο απωθημένο. Η ΑΕΚ θα μου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσω πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για την ενίσχυση στην επίθεση και τη μεσαία γραμμή: "Έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση. Αν βρεθεί κάτι που θα είναι καλό, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα ακόμα καλύτερη. Στόχος είναι οι δύο παίκτες να βρίσκονται μαζί μας στην προετοιμασία. Λόγω Champions League είναι καλό για την ομάδα να είναι όσο καλύτερα προετοιμασμένη γι' αυτόν τον στόχο".

Για την προετοιμασία και τους παίκτες που περιμένει: "Έχουμε αλλάξει κάποιες ημερομηνίες στα φιλικά προετοιμασίας σε συνεννόηση με το Νίκο. Θέλουμε να έχουμε τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας στην προετοιμασία. Το θετικό είναι πως ξέρω την ομάδα και τα παδιά. Ξέρω τις αδυναμίες τους και δεν είναι κάτι άγνωστο για εμένα.Η αμυντική λειτουργία ήταν το θετικό στοιχείο της ομάδας. Πρέπει να το κρατήσουμε και να βελτιώσουμε τον επιθετικό τομέα. Για τις ακαδημίες, θα το δούμε στην πορεία. Σήμερα υπάρχει ένα φιλικό και είναι πιθανό να παραστώ εγώ ή κάποιος απ' τους συνεργάτες μου. Η ΑΕΚ πάντα στηριζόταν στο ελληνικό στοιχείο και αν κάποιο παιδί θεωρήσουμε πως είναι έτοιμο, θα το προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα. Δεν κοιτάζω μόνο την Κ20, αλλά και την Κ17. Δεν υπάρχουν πολλοί προπονητές που να έχουν αναδείξει τόσα νέα παιδιά όσο εγώ.

Για τον επιθετικό και το μέσο που θα αποκτηθεί: "Σας είπα πως αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Δεν θα είναι μόνο αυτή. Στόχος είναι να αντικατασταθούν οι παίκτες που έφυγαν. Αν θεωρήσουμε με το Νίκο πως υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες επιλογές, θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα.Θα είναι πιο εύκολο για εμένα να κατακτήσω το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Δεν είναι η ίδια πίεση με όσα έζησα πέρυσι''.

Για το τι θα είναι επιτυχία και τι αποτυχία για τον ίδιο: "Πρέπει να κάνω περισσότερα πράγματα απ' ό,τι έκανε πέρυσι η ομάδα. Αυτή είναι η πρόκληση".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code