Μελισσανίδης :«Να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει τον ΠΑΟΚ» - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Μελισσανίδης :«Να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει τον ΠΑΟΚ»

Να ανασταλεί η τιμωρία για τον Ιβάν Σαββίδη ζήτησε μέσω δημόσιας ανακοίνωσης του μέσω του site της ΠΑΕ ΑΕΚ , ο ισχυρός άνδρας της , κ.Μελισσανίδης.
Θα ήταν ο καλύτερος τρόπος όπως επισημαίνει , ώστε να φανεί ότι υπάρχει καλό κλίμα και αυτό να μεταδοθεί και στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Αναλυτικά :

«Με δεδομένο ότι ο τελικός του Σαββάτου ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες της εφετινής σεζόν θα πρέπει, με πρωτοβουλία αλλά και ευθύνη όλων μας, να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου επιθυμία για την παρουσία στο Ολυμπιακό Στάδιο του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Με απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, εκτιμώ ότι λόγω της ιδιαιτερότητας του εν λόγω αγώνα αλλά και των μηνυμάτων που έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε στους φιλάθλους των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, θα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση να ανασταλεί για τον τελικό η τιμωρία, που έχει επιβληθεί στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Θεωρώ ότι από πολλές απόψεις, που άπτονται απόλυτα στον σεβασμό του fair play, που θα πρέπει να είναι ο οδηγός όλων μας σε αυτόν τον τελικό, θα ήταν σωστό να επιτραπεί στον κ. Ιβάν Σαββίδη να συνοδεύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here