ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όλα επιτρέπονται , αλλά ο Ράμος το ξεφτίλισε...

Έχουν περάσει λίγες ώρες από τον χθεσινό τελικό του Champions League και θέμα συζήτησης δεν είναι τόσο η κατάκτηση για 3η σερί χρονιά από την Ρεάλ Μαδρίτης όσο ο τραυματισμός του Σαλάχ και ο τρόπος που αυτός ήρθε.

Σέρχιο, δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες.Όσο και εάν θες την νίκη και γνωρίζουμε πως όλα επιτρέπονται μεταφορικά μιλώντας. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις λαβή προκειμένου να τραυματίσεις τον καλύτερο παίκτη του κόσμου αυτή την στιγμή. Αθλητής του τζούντο είσαι ή ποδοσφαιριστής; Δεν γνωρίζω εάν υπήρχε εντολή από τον πάγκο , ωστόσο ήταν ξεκάθαρη η πρόθεση του Ισπανού αμυντικού, προκειμένου να βγάλει νοκ-άουτ τον παίκτη, ο οποίος είχε κάνει για άλλη μια φορά άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα.

Ας αφήσουμε στην απ΄έξω το Champions League και την Λίβερπουλ, ρε Σέρχιο την Αίγυπτο δεν την σκέφτηκες, τα παιδάκια σε κάθε γωνιά του πλανήτη που περιμένουν πως και πως το ίνδαλμα τους ; Ένα ολόκληρο έθνος περιμένει να δει τον αστέρα της να διαπρέπει στα γήπεδα της Ρωσίας.Είσαι ποδοσφαιριστής και γνωρίζεις πολύ καλά πως για έναν ποδοσφαιριστή το να φθάσει σε Μουντιάλ με το εθνόσημο της χώρας του είναι η ύψιστη τιμή.

Σέρχιο ξέφυγες και μάλιστα πάρα πολύ.Στο τέλος τι μένει , το αθλητικό σου πνεύμα και αυτό δεν είναι το καλύτερο που παρουσιάζεις...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code