ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το "κύκνειο άσμα" του Κέβιν Μιραλάς


Ήταν η κορυφαία μεταγραφή, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο τον περασμένο
Γενάρη. Ήρθε δικαιολογημένα με περγαμηνές και συνοδευόμενος από μεγάλες προσδοκίες, ως το "κομμάτι του παζλ" που έλειπε από την επιθετική γραμμή των ερυθρόλευκων. Παρά τις ελάχιστες φετινές συμμετοχές στην Έβερτον, όλοι περίμεναν ότι ο Βέλγος θα αναδειχθεί ο ηγέτης του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Τρεις μήνες μετά, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο Ολυμπιακός εκτός εγχώριων στόχων, ζει στιγμές 2010. Ο Κέβιν Μιραλάς, αν και του δόθηκαν πάμπολες ευκαιρίες καθώς και πίστωση χρόνου για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, δεν πρόσφερε κατά γενική ομολογία τίποτα στην ομάδα. Η δεύτερη θητεία του στον Πειραιά ήταν παταγωδώς αποτυχημένη, αφού αγωνιστικά δεν μπορεί να θυμηθεί κανείς κάποια καλή στιγμή του Βέλγου. Αντιθέτως, η νευρικότητα και η έλλειψη καθαρού μυαλού από τον Μιραλάς ήταν έκδηλες, με την άσχημη συμπεριφορά του απέναντι στον Μπάρκα της ΑΕΚ στον προημιτελικό Κυπέλλου, αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Καθώς πλησιάζαμε προς το τέλος της σεζόν, η φημολογία γύρω από το όνομα του Μιραλάς όλο και φούντωνε, αφού ο ποδοσφαιριστής ήρθε δανεικός από την Έβερτον και το μέλλον του δεν είναι γνωστό. Ο ίδιος είχε δείξει ότι θα ήθελε να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό, όμως η απογοήτευση του κόσμου και των διοικούντων την ομάδα, καθώς και ο υψηλός μισθός του είναι ανασταλτικοί παράγοντες.

Πλέον φαίνεται να εξασθενεί ακόμα και η θέληση του Βέλγου για συνέχιση της συνεργασίας. Στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ζήτησε ο ίδιος αλλαγή, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ίσως επρόκειτο για την τελευταία του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα στη δεύτερη θητεία του. Με δυο ματς να απομένουν, όλα δείχνουν ότι ο Κέβιν Μιραλάς δεν θα ξαναχρησιμοποιηθεί και το τέλος του στον Ολυμπιακό θα είναι άδοξο, όπως μπορεί να χαρακτηριστεί άλλωστε και συνολικά η χρονιά για τους Πειραιώτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code