ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ : Είναι η δικαίωση για μία ομάδα πονεμένη

Κυριακή 22/4/2018 εχθές και η ιστορία γράφτηκε . Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος , μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.
Σε αυτό το μεσοδιάστημα υπήρξαν χαρές και πανηγύρια από τους φίλους της Ένωσης, υπήρξαν όμως κυρίως λύπες , δάκρυα και απογοήτευση. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που πολλοί πίστεψαν πως ο Δικέφαλος δεν θα ξαναβρεθεί όχι στην Ευρώπη...αλλά ούτε στην πρώτη Εθνική κατηγορία.

Η ιστορία του υποβιβασμού λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας.Αυτό που κατάφερε η ΑΕΚ μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την πτώση της μέχρι την κορυφή , είναι από μόνο του μία ιστορία με το καλύτερο σενάριο για ταινία.Είναι η δικαίωση για όλους αυτούς που πόνεσαν και ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια παντού την ομάδα που τους έφτιαχνε τις Κυριακές. Είναι η δικαίωση για όλα όσα έχει περάσει αυτός ο σύλλογος αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Τέλος, είναι η απόλυτη δικαίωση για εκείνον τον πιτσιρικά που δεν είχε ζήσει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και απλά ήταν ΑΕΚ γιατί τον έκανε ο πατέρας του.

Οι ένδοξες στιγμές της ΑΕΚ μόλις επέστρεψαν και μάλλον έπεται συνέχεια. Αυτό τουλάχιστον , έχει δείξει η διοίκηση της ομάδας και οι παίκτες της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code