ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πανιώνιος: Νέος άτυχος ο Σαββίδης, στα...μαλακά ο Κότνικ

Τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα στο στρατόπεδο του Πανιωνίου. Μετά την

Κυριακάτικη ήττα από τον Παναθηναϊκό που σήμανε την εκτός συγκλονιστικού απροόπτου απώλεια της πέμπτης θέσης, υπήρξαν ιατρικά θέματα που απασχολούν τους κυναέρυθρους. Και για να είμαστε ακριβείς, αυτά έρχονται να προστεθούν στα πολυάριθμα προβλήματα τραυματισμών που συνολικά έχουν ταλαιπωρήσει φέτος την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Μάτιτς Κότνικ που υπέστη διάσειση την Κυριακή και αντικαταστάθηκε κατά τη διάρκεια του ματς πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα από το νοσοκομείο και (λογικά) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από την Πέμπτη. Όσο για τον μεγάλο άτυχο, τον Κυριάκο Σαββίδη, το κάταγμα που υπέστη στον καρπό του χεριού του θα τον αναγκάσει να φορέσει νάρθηκα για περίπου 1 μήνα, ενώ δεδομένα θα πρέπει να επανεξεταστεί η κατάστασή του προκειμένου να δουν στην ομάδα αν προλαβαίνει το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Μάτιτς Κότνικ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα από το ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου θα παραμείνει στο σπίτι του για δύο ημέρες, εξαιτίας της εγκεφαλικής διάσεισης που υπέστη στο ματς της Κυριακής.

Στο μεταξύ, ο Κυριάκος Σαββίδης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, όπου και διαπιστώθηκε πως έχει κάταγμα στον καρπό του. Αμέσως του τοποθετήθηκε γύψος, τον οποίο θα φέρει για τις επόμενες πέντε εβδομάδες. Η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται να γίνει μετά από δέκα ημέρες, όταν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code