ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός: Η ώρα των Κουσιάδη και Σταματόπουλου!


Ο Παναιτωλικός είναι ως γνωστόν η πιο τιμωρημένη ομάδα στην Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ , έχοντας δεχτεί συνολικά (95) κίτρινες κάρτες, αριθμός που τον φέρνει πρώτο στην σχετική λίστα.


Στο ρόστερ τερματοφυλάκων η ομάδα του Αγρινίου διαθέτει τρεις γκολκίπερ εκ των οποίων οι δύο είναι πιτσιρικάδες και προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Ο λόγος για τους Νίκο Κουσιάδη και Άγγελο Σταματόπουλο.

Φυσικά, βρίσκονται πίσω από τον βασικό και αναντικατάστατο Κυριακίδη ο οποίος όμως μετρά 3 κίτρινες κάρτες ευρισκόμενος στο όριο και αν κιτρινιστεί στη Λάρισα, θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιον από τους μικρούς να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με την φανέλα των «κυανοκίτρινων» στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Κουσιάδης έχει πάρει λεπτά συμμετοχής στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου πραγματοποίησε μια πολύ δύσκολη επέμβαση αλλά στάθηκε άτυχος μιας και ένας πόνος στην μέση, τον ανάγκασε να αποχωρήσει νωρίς, μόλις στο 22ο λεπτό. Ο 20χρονος που διαθέτει εξαιρετική σωματοδομή (ζυγίζει μόλις 82 κιλά και έχει ύψος 1.95) συμπεριλαμβάνεται αρκετές φορές στις αποστολές της ομάδας ως δεύτερος κίπερ πίσω από τον Κυριακίδη.

Ο δεύτερος νεαρός είναι ο Σταματόπουλος που βρίσκεται μεταφορικά στο "περίμενε" βάση της εικόνας του. Όχι ότι δεν ικανοποιεί με την απόδοση του, όντας εξελίξιμος, αλλά επειδή σειρά προτεραιότητας έχει ο Κουσιάδης. Είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.87.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code