Παναθηναϊκός: Αφαίρεση 9 βαθμών για Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, κινδυνεύει με υποβιβασμό - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Παναθηναϊκός: Αφαίρεση 9 βαθμών για Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, κινδυνεύει με υποβιβασμό


Η ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης εννιά βαθμών στον Παναθηναϊκό για οφειλές στους Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.Συγκεκριμένα το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση έξι βαθμών για τις υποθέσεις Εσιέν και Λέτο, ενώ ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την υπόθεση του Τοτσέ.


Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν ακόμα και «αγωνιστικό» υποβιβασμό αν δεν πληρωθούν οι συγκεκριμένες οφειλές προς του Τοτσέ, Εσιέν και Λέτο.


Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".Λίγη ώρα αργότερα η πράσινη ΠΑΕ προχώρησε στην εξής ανακοίνωση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Άμεσα προχωράμε σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής»

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσε. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here