ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2 - 1: Ανατροπή με Κουλούρη

ΠΑΟΚ και Ξάνθη αναμετρήθηκαν στην άδεια Τούμπα λόγω τιμωρίας για την 28η στροφή της Ελληνικής Super League.
Οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην δεύτερη θέση, οι δε Ακρίτες για να μείνουν στην πέμπτη θέση που "βγάζει" υπό προϋποθέσεις στην Ευρώπη.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Αναγνωριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες στην αρχή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπέροχη αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει απειλητικός.
Γκολ για τους φιλοξενούμενους κόντρα στην ροή του αγώνα και 0-1 για την Ξάνθη. Λάθος γύρισμα του Κρέσπο στον Πασχαλάκη κακό κοντρόλ του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ο Καμαρά γυρνάει στον Γέντρισεκ ο οποίος ανοίγει το σκορ και 0-1 στο 15ο λεπτό.
Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ που δέχθηκε ανέβηκε στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορεί να γίνει απειλητικός.
Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει στο γήπεδο και δίνει αρκετούς χώρους στην Ξάνθη που προσπαθεί να γίνει απειλητική με αντεπιθέσεις χωρίς ουσία όμως.
Έληξε το ημίχρονο στην Τούμπα δέχτηκε πίεση η Ξάνθη, άντεξε στην πίεση έβαλε και ένα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή, η κατοχή της μπάλας ήταν 72% υπέρ του ΠΑΟΚ έναντι 28% της Ξάνθης. Οι τελικές ήταν 5 για τον ΠΑΟΚ από τις οποίες μια ήταν στην εστία, έναντι 4 της Ξάνθης από τις οποίες δύο ήταν στην εστία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κόρνερ για τις δύο ομάδες ήταν 7-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε τον πρώτο λόγο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου προσπαθώντας να απειλήσει την Ξάνθη.
Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη στο 62ο λεπτό στην θέση του Ντουρίτσκοβιτς θα μπει ο Τριάδης.
Δύο μαζεμένες αλλαγές θα κάνει ο ΠΑΟΚ θα φύγει ο Κάνιας και ο Λημνιός και θα μπουν μέσα ο Σάκφοχ και ο Μπίσεσβαρ αντίστοιχα
Η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπους. Οι χρυσές αλλαγές του Λουτσέσκου. Σέντρα του Σάκχοφ ο Μπίσεσβαρ θα πάρει την κεφαλιά θα κρεμάσει τον Ζίβκοβιτς και θα κάνει το 1-1 στο 68ο λεπτό.
Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη στο 70' στην θέση του Καμάρα θα μπει ο Μελιόπουλος.
Τρίτη και τελευταία αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη στο 78ο λεπτό βγαίνει ο σκόρερ της Ξάνθης ο Γέντρισεκ και μπαίνει στην θέση του ο Μπρίτο
Τρίτη αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ στο 83ο λεπτό στην θέση του Αζεβέντο θα μπει ο Κουλούρης.
Γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 84ο η χρυσή αλλαγή του Λουτσέσκου. Ο Σάκχοφ θα σεντράρει ο Κουλούρης θα κάνει την προβολή και 2-1 για τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.
Λήξη του αγώνα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πίεσε και έκανε την ανατροπή με την Ξάνθη που ευτύχισε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος. Στον αντίποδα ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ με τρεις χρυσές αλλαγές έβαλε δύο γκολ και "γυρισε" το παιχνίδι.

Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΟΚ: (Λουτσέσκου) Πασχαλάκης, Βιερίνια(c), Βαρέλα, Κρέσπο, Αζεβέντο (Κουλούρης), Μαουρίτσιο, Κάνιας (Σάκχοφ), Λημνιός (Μπίσεσβαρ), Ελ Καντούρι, Κάμπος, Πρίγιοβιτς

Ξάνθη: (Ράσταβατς) Ζίβκοβιτς, Σιλά, Φλίσκας(c), Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Καμάρα (Μελιόπουλος), Λουσέρο, Κάστρο, Ντουρίτσκοβιτς (Τριάδης), Φασίδης, Γέντρισεκ (Μπρίτο).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code