ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διπλό Ευρώπης με σούπερ εμφάνιση! Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-3


Ο Μανιάς πέτυχε δύο γκολ, ο Τσιλιανίδης πρόσθεσε άλλο ένα και ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε αέρας από το νησί των Φαιάκων και ανέβηκε στην πέμπτη θέση. -Μείωσε για τους Φαίακες ο Τουράμ πέντε λεπτά πριν την λήξη του ματς-.


Πιο συγκεκριμένα, οι Αρκάδες έπιασαν την Ξάνθη στους 39 βαθμούς αλλά υπερτερούν στην ισοβαθμία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων(+12, -1). Η Κέρκυρα από την μεριά της γνώρισε καταδικαστική ήττα και έμεινε στο -5 από την Λαμία που λογικά σώζεται, μόλις δύο στροφές πριν το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα της Κέρκυρας, δημιούργησαν τουλαχιστον 5 καλές φάσεις και κατάφεραν τελικά να σκοράρουν με το φάουλ του Τσιλιανίδη στο 40'.

Οι φιλοξενούμενοι αυτή τη φορά παρουσιάστηκαν σοβαροί και στα δύο ημίχρονα και σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ του Μανιά. Από την άλλη, οι Φαίακες δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορούν να ξαναμπούν στο ματς και γνώρισαν βαριά ήττα με 1-3.

Το ματς:

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με καλύτερη εκείνη του 22ου λεπτού. Ο Μανιάς βγήκε απέναντι από τον Γιαννακόπουλο, μπορούσε να πασάρει στον Κυριακόπουλο αλλά το πλάσε του αποκρούστηκε σε κόρνερ. Οι Αρκάδες πέτυχαν το γκολ που δικαιούνταν μετά από τις πολλές καλές στιγμές τους στο 40'. Ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ από το όριο της περιοχής και νίκησε τον Γιαννακόπουλο για το 0-1.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι Αρκάδες βρήκαν τον τρόπο να κλειδώσουν την υπόθεση νίκη στο 48'. Ο Κυριακόπουλος σέντραρε για τον Μανιά και εκείνος με ωραίο τακουνάκι έκανε το 0-2. Το παιχνίδι αυτόματα μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 68'. Ο Μανάς πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του γκολκίπερ της Κέρκυρας στο σουτ του Γιαννούλη και έκανε εύκολα το 0-3. Ο Αθανασιάδης ανησύχησε στο σουτ του Μυτίδη, το οποίο απομάκρυνε στο 76'. Ενώ η Κέρκυρα κατάφερε να μειώσει με πέναλτι στο 84'. Ο Τουράμ κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη μετά από απόκρουση του πέναλτι και να κάνει το 1-3. Ο Επστάιν είχε δοκάρι στο 90' και το μόνο που άλλαξε εντέλει,ήταν η αποβολή του Ρόλε στις καθυστερήσεις του αγώνα. 


Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γεωργίου (Τουράμ 58'), Σπίνουλας (Ζορμπάς 80'), Σιόντης, Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας (Κρητικός 59'), Επστάιν, Μυτίδης  

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο (Μπέρτος 79'), Ντουντού, Κυριακόπουλος (Μαντιντά 66'), Καλτσάς, Μανιάς (Δουβίκας 72'), Τσιλιανίδης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code