ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαβαντογκό(λ) και τέζα! Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0


Ο Σουλεϊμάν Σαβαντογκό πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Λεβαδειακό επί του μέτριου Αστέρα Τρίπολης και τον έβαλε δυναμικά στο "κόλπο" για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

Οι Βοιωτοί ανέβηκαν στην έβδομη θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες παραμένουν προς το παρόν πέμπτοι με 36.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει κυρίως στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά δεν τα κατάφερε. Την ώρα που ο Λεβαδειακός βρισκόταν σε θέση άμυνας και δυσκολευόταν να κρατήσει την μπάλα.

Όσο ενδιαφέρον και γεμάτο από άποψη φάσεων ήταν το πρώτο μισό, άλλο τόσο... άτονο υπήρξε το δεύτερο. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη τους καθαρή ευκαιρία, άνοιξαν το σκορ και οι "κιτρινομπλέ" χωρίς καθαρό μυαλό, δεν βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στις λίγες καλές τους στιγμές. 


Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο πρώτο 15λεπτο με τις δύο ομάδες να απειλούν από... αέρος. Οι κεφαλιές όμως των Σουμπίνιο 1', Γιακουμάκη 13' από πλευράς Λεβαδειακού και εκείνη του Μανια 9' από πλευράς Αστέρα Τρίπολης, δεν βρήκαν στόχο. Στη συνέχεια ο Αστέρας πίεσε για να σκοράρει αλλά τα σουτ των Τόνσο στο 14' και Τσιλιανίδη στο 21', βρήκαν σε ετοιμότητα τους Επασί και Ντιόγκο αντίστοιχα. Ο Μανιάς στο 26', βγήκε απέναντι από τον Επασί αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο 20λεπτο του δεύτερου μισού, με τους γηπεδούχους να αφήνουν την άμυνα τους και να γίνονται πιο δραστήριοι. Ανταμείφθηκαν με την πρώτη τους κιόλας ουσιαστική επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ στο 67'. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιακουμάκης πάσαρε στον Σαβαντογκό, ο οποίος πλάσαρε εύκολα τον Αθανασιάδη και έκανε το 1-0. Οι Αρκάδες απείλησαν με το σουτ του Δουβίκα από καλή θέση το οποίο έφυγε άουτ στο 79'. Ο νεαρός επιθετικός ήταν και πάλι μοιραίος αφού στο 88' αστόχησε από την μικρή περιοχή. Ο Γιακουμάκης δοκίμασε να πετύχει γκολ από καλή θέση στο 90+4' αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αποβλήθηκε ο Πασαλίδης μετά την λήξη του ματς.


Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Αντιλέχου, Φαβάρο (Καλτσάς 80'), Αμαράλ, Σουμπίνιο (Νίκας 90'), Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό (Ζαραδούκας 72')

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): ΑθανασιάδηςΜπέρτος (Κώτσιρας 78'), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (Ισνάλδο 60'), Τόνσο, Τσιλιανίδης (Δουβίκας 70'), Μανιάς 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code