ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-Πανιώνιος :Κρίσιμο παιχνίδι για δυνατούς λύτες

Το βήμα που θα την φέρει σε θέση ισχύος θέλει να πάρει σήμερα η ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο , μία εβδομάδα πριν το κρίσιμο ντέρμπι της χρονιάς στην Τούμπα.
Σ' αυτή την προσπάθεια όμως που θα κάνει , έχει για αντίπαλο της μία ιστορική και συνάμα δυνατή ομάδα που κυνηγάει την έξοδο της στην Ευρώπη, τον Πανιώνιο.

Η Ένωση θα πρέπει να εκμεταλευτεί όσο αυτό είναι δυνατόν , τον παράγοντα έδρα και από την άλλη ο Ιστορικός να δείξει ανάλογη εικόνα με τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς που έχει κάνει την χρονιά. Οι κιτρινόμαυροι ως γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίδοση στο φετινό πρωτάθλημα, με 10 νίκες,1 ισοπαλία και 1 ήττα.Από την άλλη ο Πανιώνιος ως φιλοξενούμενος έχει μία αρκετά πειστική εικόνα έχοντας την 7η καλύτερη επίδοση, με 3 νίκες,5 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στα των αποστολών , ο Μανόλο Χιμένεθ είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Παναγιώτη Κονέ να επιστρέφει στην αποστολή.Ένας παίκτης, ο οποίος έλειψε αρκετά από την ομάδα ,κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης.Μοναδικό απρόοπτο αυτό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι , όπου δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό και θα δώσει κανονικά το παρών την άλλη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου από την πλευρά του δεν θα έχει στην λίστα του 6 υπερπολύτιμους παίκτες.Συγκεκριμένα, τους Σιώπη, Τασουλή, Ντουρμισάι, Νίλσεν, Μακρύλλο και Λάμπρου.

Αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάγια, Γιακουμάκης, Αραούχο

Αποστολή του Πανιωνίου: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code