ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο σοφότερος από πέρσι...όπως ισχυρίζεται ΠΑΟΚ, θέλει Πανθεσσαλικό!

Τον τελικό της ντροπής ίσως να ξαναδούμε εάν και εφόσον περάσει η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αλλαγή έδρας τελικού.
Όλα αυτά εάν και εφόσον στον μεγάλο τελικό βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο δικέφαλοι . Συγκεκριμένα οι ασπρόμαυροι προτείνουν ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στην περιφέρεια. Έκπληξη όμως προκαλεί κυρίως η πρόταση περί...Πανθεσσαλικού , όπου και έλαβε χώρα η περσινή τελική φάση του θεσμού.
Όσον αφορά τα επεισόδια που είχαμε πέρσι επισήμανε πως τα μέτρα θα είναι πιο αυξημένα φέτος από την στιγμή που προηγήθηκαν πέρσι οι φασαρίες.

Συγκεκριμένα τα λόγια του εκπροσώπου του και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, Δημοκράτη Παπαδόπουλου:

«Αν πάνε στον τελικό ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλό θα ήταν να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Υπάρχουν και άλλα γήπεδα στην περιφέρεια. Όπως το Πανθεσσαλικό, το Παγκρήτιο και άλλα γήπεδα στην περιφέρεια.Αποδείχθηκε λάθος η απόφαση πέρυσι να διεξαχθεί στον Βόλο, αλλά φέτος γνωρίζουμε περισσότερα, είμαστε σοφότεροι και μπορούν να είναι ακόμα πιο αυξημένα τα μέτρα»

Θέση όμως πήρε αμέσως και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ.Γραμμένος ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση περί ΟΑΚΑ είναι ειλημμένη και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. Η Ε.Π.Ο., μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου, δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code