ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει δουλειά ακόμη για να ξαναγίνει Βασίλισσα


Η ΑΕΚ πανηγύρισε το πρώτο της κύπελλο Ελλάδας μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, το 4ο της ιστορίας της.

Με δυο εξαιρετικές εμφανίσεις μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό μια στον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό. Προσωπική μου άποψη, μέρος της επιτυχίας αποτελούν οι δυο νέες προσθήκες της ''Ένωσης''. Οι Χάντερ και Πάντερ έδειξαν ότι είναι αρκετά καλοί και μπορούν να πλαισιώσουν τους υπόλοιπους παίκτες.

Από την άλλη η ΑΕΚ μπορεί να πει κάποιος ότι στάθηκε τυχερή. Ο Παναθηναϊκός τότε ψάχνονταν καθώς δεν είχε πολλά ματς στην Ευρωλίγκα και ο Πασκουάλ έκανε ''αλχημείες'' στο ροτέισιον κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Μανωλόπουλου τότε. Κόντρα στον Ολυμπιακό, ευτύχησε να πετύχει τους ''ερυθρόλευκους'' σε ένα κακό ''φεγγάρι'' με συνεχή παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και με ντεφορμέ τους Αμερικανούς του (Ρόμπερτς, Τόμπσον κυρίως).

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την προσπάθεια των παικτών του Σάκοτα, οι οποίοι πανάξια σήκωσαν το τρόπαιο. Όμως μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα η κατάκτηση του τροπαίου αν δεν υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια. Μια πιθανή αποτυχία στο πρωτάθλημα, θα ''ταρακουνήσει'' τους ''κιτρινόμαυρους''. Ο Σάκοτα αμφισβητήθηκε αλλά έδειξε να έχει ''στρώσει'' την ΑΕΚ σε ικανοποιητικό βαθμό.

Η ΑΕΚ δεν έγινε ξανά ''βασίλισσα'' όπως έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν κάποιοι. Οφείλει αυτή η επιτυχία να είναι η αρχή νέων επιτυχιών, όπως η επιστροφή του κόσμου στο ΟΑΚΑ (κακή η φετινή προσέλευση του κοινού). Εφόσον γίνει αυτό, τότε πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και άλλα όπως η σταδιακή αύξηση του μπάτζετ, έτσι ώστε να κοντράρει με μεγαλύτερες αξιώσεις τους ''αιωνίους'' και να παλέψει για το πρωτάθλημα. Γιατί κακά τα ψέματα αυτό μετράει πολύ περισσότερο από κάθε άλλο και είναι κάτι που κατά την εκτίμηση μου θα την κάνει ''βασίλισσα'', σε συνδυασμό φυσικά με μια καλή ευρωπαική πορεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code