ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και όμως... υπάρχουν διαφημίσεις που μας εμπνέουν

Πόσες φορές είδαμε μια διαφήμιση στην τηλεόραση και αμέσως κλείσαμε τον ήχο ή αλλάξαμε κανάλι;
Άστο μην απαντήσεις. Πάρα πολλές φορές, ίσως αμέτρητες ...λογικό βέβαια, από την στιγμή που δεν είχαν να μας δώσουν κάτι. Ατάκες στα όρια της ... γελοιότητας και όχι μόνο. Κάτι όμως φαίνεται πως πάει να αλλάξει...τον τελευταίο χρόνο.Βλέπουμε διαφημίσεις οι οποίες αν μη τι άλλο έχουν αυτό το ... κάτι που λέμε ! Εξαιρούνται εννοείται οι διαφημίσεις του Jumbo για ευνόητους λόγους. Εμείς λοιπόν , στο σημερινό «Θέμα του Σαββάτου» θα σας παρουσιάσουμε τις διαφημίσεις που αν μη τι άλλο μας άρεσαν.

Σημείωση : Το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με χορηγικές προθέσεις.

Ξεκινάμε με την διαφήμιση που ξεπρόβαλε το τελευταίο διάστημα...μιλάμε και φυσικά γι' αυτή της Μolto σε συνεργασία με Euroleague. Σίγουρα ωραία η όλη φάση με Καλάθη,Σπανούλη,Ναβάρο αλλά και τον Wanamaker να ραπάρουν.



«Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη» μας λέει ο ΑΒ Βασιλόπουλος και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του . Μία διαφήμιση - κόσμημα για τα ελληνικά δεδομένα .



«Κάθε μέρα ξυπνάω αυτούς που σε ξυπνούν!», είναι η φράση η οποία κοσμεί την διαφήμιση του Nescafé Classic. Πραγματικά ... μείναμε άφωνοι . Συγχαρητήρια στον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την φωνή .



Τελευταία και πάλι συγκλονιστική διαφήμιση αυτή που υπήρχε αλλά αντικαταστήθηκε από την παραπάνω , για λογαριασμό και πάλι του Nescafé Classic με έναν παραλληλισμό που γίνεται ουσιαστικά για την δημιουργία του κόσμου .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code