ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ.. ολοταχώς για πρωτάθλημα, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα


«8 στα 8» στο Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ
Δεν σταματάει πουθενά ο «Δικέφαλος»

Ντεμπούντο ο Αζεβέντο για τον ΠΑΟΚ και ο Τσικάρκσι για τον ΠΑΣ. Μετά από 732 λεπτά δέχθηκε γκολ ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στους  «Ζωσιμάδες» για την 20η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Οι φιλοξενούμενοι με το διπλό έφτασαν τους 46 βαθμούς και τους γηπεδούχους να παραμένουν στους 22 βαθμούς.




Απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και να πηγαίνουν δίκαια στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 3-0. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με τον Πρίγιοβιτς να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 1', ο Μακ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους με τον Πρίγιοβιτς να πετάγεται και να τη στέλνει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη. Στο 9' ο «δικέφαλος» άνοιξε το σκορ, σέντρα του Μακ από τα αριστερά, ο Πρίγιοβιτς πήρε την κεφαλιά και ο Πέλκας από κοντά, όντας σε θέση οφσάιντ, άνοιξε το σκορ. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Κάμπος θα μπει στην περιοχή από τα δεξιά, θα κάνει το σουτ, με τον Βελλίδη να διώχνει  εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 29'  εξαιρετική πάσα του Πέλκα στον  Πρίγιοβιτς, ο οποίος έφυγε μόνος του τετ α τετ με τον Βελλίδη, προσπάθησε να "τσιμπήσει" την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ όμως εκείνος αντέδρασε σωστά και απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Πρώτη απειλεί των γηπεδούχων στο παιχνίδι στο 31' μετά από κόρνερ του Βιδάλ, ο Κόντε έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να καταλήγει πάνω στον Πασχαλάκη. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 39', ο Βαρέλα συνεργάστηκε με τον Κάμπος από τα δεξιά και ο στόπερ του δικεφάλου έκανε το γύρισμα για τον Πρίγιοβιτς που προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι (τη βρήκε και ο Βελλίσης) και μετά το... ριμπάουντ ο Σέρβος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 45+1', ο Πρίγιοβιτς έγραψε το 3-0, ο Μακ σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Μπέριο, άλλαξε πορεία και ο Πρόγιοβιτς -από το δεύτερο δοκάρι- έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ


Πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους στο 55', ο Πέλκας εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ προς τον Βιεϊρίνια, ο τελευταίος έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Βελλίδη να κάνει μία δύσκολη απόκρουση αφού η μπάλα έσκασε ακριβώς μπροστά του. Στο 66' εξαιρετική κάθετη του Μαουρίσιο στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Βελλίδη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να σταματάει τον Σέρβο επιθετικό και να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Μείωσε σε 1-3 ο Κόντε στο 71, μετά από σέντρα του Μανθάτη από τα δεξιά και τον Κόντε ανενόχλητος να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.







ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος(69' Τσικάρσκι), Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Λίλα(16' Μανθάτης), Βιντάλ(46' Σολτάνι), Γαρουφαλιάς, Γιάκος,Κόντε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάμπος(65' Αζεβέντο) , Μακ(79' Λημνιός), Πέλκας(86' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code