ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ωραίος και στο βάθος... Ευρωπαίος! Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-0


Είχε την ουσία σήμερα ο Παναιτωλικός που «ζαχαρώνει» Ευρώπη, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Κέρκυρα να «ανασάνει» βαθμολογικά.


Ο Παναιτωλικός φιλοξένησε στο Αγρίνιο την Κέρκυρα για την 23η στροφή της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Αυτή η νίκη έφερε τους «κυανοκίτρινους» στους 29 βαθμούς και στο -3 από την πέμπτη θέση όπου συγκατοικούν Ξάνθη και Πανιώνιος με 32. Οι νησιώτες από την μεριά τους παρέμειναν στους 18 βαθμούς και βρίσκονται στο +2 από τον προτελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης με 16 που μέχρι στιγμής υποβιβάζεται.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που είχε μαζέψει αρκετό νερό, οι Φαίακες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και απείλησαν αρκετές φορές. Αυτός όμως που προηγήθηκε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ήταν ο Παναιτωλικός και πήγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα αποδυτήρια.

Ούτε στο δεύτερο μέρος έθελξαν με την απόδοση τους οι γηπεδούχοι, όμως διαφύλαξαν το εύθραυστο προβάδισμα τους κόντρα στους φιλοξενούμενους, που έδειξαν να θέλουν αλλά να μην μπορούν να ισοφαρίσουν το ματς.

Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο διάστημα του αγώνα η Κέρκυρα ήταν καλύτερη και επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Παναιτωλικό αλλά οι προσπάθειες της δεν είχαν αντίκρυσμα. Η καλύτερη αυτών προήλθε από το τρομερό σουτ του Κρητικού που έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης στο 30'. Οι προθέσεις των γηπεδούχων να ισορροπήσουν τον αγώνα, επιβραβεύτηκαν με γκολ στο 45'. Στο φάουλ του Μάζουρεκ ο Γιαννακόπουλος έκανε κακή έξοδο, έτσι ο Μιχάι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γουίλιαν με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο 45λεπτο έγιναν αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές με τον ΑΟΚ να έχει το καλό σουτ του Ρόλε στο 55' και τους γηπεδούχους να πατούν γκάζι μετά από δέκα λεπτά και να απειλούν με ωραία ενέργεια του σκόρερ τους Γουίλιαν, σε σουτ που απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος. Ο Ιταμπέλ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναιτωλικού αλλά η Κέρκυρα έφτασε κοντά στο γκολ, ο Κυριακίδης όμως έδιωξε σωτήρια την επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Μυτίδη στο 93'.


Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας, Άργκους, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο (Βασιλούδης 10'), Γουίλιαν (Μπράβο 79'), Ντίας, Μάζουρεκ (Ιταμπέλ 88'), Μοράρ

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Κρητικός, Αρτυματάς, Γεωργίου (Ζορμπάς 73'), Ρόλε (Γεωργακόπουλος 79'), Παμλίδης (Μενσά 69'), Μυτίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code