ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τον αποτελείωσε ΑΕΛ-Πλατανιάς 1-0

Η ΑΕΛ υποδέχτηκε τον Πλατανιά στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Αμφότερες οι δύο ομάδες χρειάζονταν την νίκη. Οι Θεσσαλοί για να μην έχουν "μπλεξίματα" και οι Κρητικοί για να μείνουν ζωντανοί στο "κολπο" της παραμονής.


Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, όπως και οι καιρικές συνθήκες. Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΛ στο 3ο λεπτό ο Ρέντζας την σέντρα πιάνει την κεφαλιά ο Αγκάνοβιτς η μπάλα καταλήγει άουτ. Στα πρώτα 10' οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στην προσπάθεια τους να ανοίξουν τις αντίπαλες άμυνες. Στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης καμμία αλλαγή στο σκορ η ΑΕΛ έχει την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την Κρητική ομάδα. Ένα σουτ του Κριζμάν στο 16 λεπτό μπλόκαρε ο Κλιαΐτς. Διπλή ευκαιρία για την Λάρισα στο 20ο λεπτό σουτ του Ναζλίδη μέσα από την περιοχή αποκρούει ο Κλιαΐτς και στην συνέχεια της φάσης σουτ του Ρέντζα η μπάλα κόντρα στον Ντικαμονά καταλήγει κόρνερ που περνάει ανεκμετάλλευτο. Πρώτη καλή φάση για τον Πλατανιά στο 27ο λεπτό σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Ενσικουλού κάνει το σουτ από πλάγια απέκρουσε ο Μπόζοβιτς σε κόρνερ που περνάει χωρίς να το αξιοποιήσουν οι φιλοξενούμενοι. Τέλος πρώτου ημιχρόνου μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες η Λάρισα ανέβαζε ρυθμούς κατά διαστήματα χωρίς να μπορεί να απειλήσει ενώ ο Πλατανιάς προσπαθούσε με αντεπιθέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Αλλαγή με την έναρξη του ημιχρόνου για την ΑΕΛ έξω ο Ρέντζας μέσα ο Τέλεντιτς. Ωραία προσπάθεια για την Λάρισα στο 51ο λεπτό ο Αγκάνοβιτς έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Κλιαΐτς σε ετοιμότητα μπλόκαρε. Αναγκαστική αλλαγή στο 53ο λεπτό για τον Πλατανιά έξω ο Σκαρντοβέλι μέσα ο Στανισάβλιεβιτς. Δεύτερη αλλαγή για την Λάρισα στο 62ο λεπτό μέσα ο Περόνε έξω ο Λαγός. Μονόλογος της ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά χωρίς να δημιουργεί προϋποθέσεις. Γκολ για την Λάρισα στο 69ο λεπτό με την χρυσή αλλαγή του Ντόστανιτς τον Τέλεντιτς. Εξαιρετική συνεργασία  Τέλεντιτς-Ναζλίδη εξαιρετικό πλασέ του πρώτου και 1-0 για την ΑΕΛ. Δεύτερη αλλαγή και για τον Πλατανιά στο 74ο λεπτό έξω ο Στάμου μέσα ο Ουντότζι. Αλλαγή και για την Λάρισα έξω ο Ναζλίδη μπαίνει ο Λεοζίνιο. Κλείνει τις αλλαγές της η Λάρισα στο 75ο λεπτό. Κλείνει και ο Πλατανιάς τις αλλαγές του στο 82ο λεπτό μπαίνει ο Κασάλιτσα  βγαίνει ο Πετρόπουλος. Φοβερή ευκαιρία στο 90ο λεπτό ο Αγκάνοβιτς βγάζει τον Τέλεντιτς απέναντι από τον Κλιαΐτς κάνει το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του Πλατανιά διώχνει σε κόρνερ με τα πόδια και κρατάει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Τέλος του αγώνα στο AEL FC ARENA νίκη χρυσάφι για την ομάδα της Θεσσαλίας, καταδικαστική ήττα για τους Κρητικούς.

Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς) Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ρέντζας (Τέλεντιτς), Λαγός ( Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Ναζλίδης(c) (Λεοζίνιο).

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου) Κλιαΐτς, Σκαρντοβέλι(c), (Στανισάβλιεβιτς) Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Στάμου (Ουντότζι), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Πετρόπουλος (Κασάλιτσα), Νιλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code