ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Roberto Firmino εξηγεί την αφοσίωσή του στη Liverpool, ενώ είναι κοντά στην υπογραφή ενός νέου συμβολαίου!

Ο Klopp πρόσφατα περιέγραψε τον Firmino ως την "μηχανή" της ομάδας του.


Ο Roberto Firmino πιστεύει ότι η αφοσίωσή του στο να "δίνει απολύτως τα πάντα" τον βοήθησε να δημιουργήσει ένα στενό δεσμό με τους οπαδούς της Liverpool.

O διεθνής Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, πέτυχε το 17ο προσωπικό του γκολ για τη σεζόν στην συναρπαστική νίκη με 4-3 επί της Manchester City.

Ο Firmino δίνει το παράδειγμα στην υπόλοιπη ομάδα για το πως να πρεσάρουν και λέει ότι το έμαθε από τότε που πήγε στη Hoffenheim στην ηλικία των 18 ετών.

"Είναι κάτι φυσικό, βέβαια. Προέρχεται σχεδόν από τη κούνια.”

"Νομίζω όμως ότι τα τέσσερα χρόνια που πέρασα στη Γερμανία άλλαξαν πολύ τη νοοτροπία μου. Με έκαναν να γίνω πολύ πιο σκληρός", είπε στο Liverpool.com.

"Προπονούμαι με το σκεπτικό ότι δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Πάντα θέλω να γίνω καλύτερος και η αίσθηση ότι δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος είναι ο τρόπος μου να σπρώχνω τον εαυτό μου για να γίνω ο καλύτερος που μπορώ."

Μιλώντας για τη σχέση του με τους Kopites, πρόσθεσε: "Φέρομαι καλά στον κόσμο. Πάντα σταματάω, δεν είναι ποτέ πρόβλημα για μένα όταν ο κόσμος θέλει να μιλήσει μαζί μου. Αυτό είναι εντάξει με μένα - ποτέ δεν είμαι αγενής σε κανέναν.”

"Και στη συνέχεια στο γήπεδο δίνω απολύτως τα πάντα, παίζω με την καρδιά μου και γι' αυτό νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα.”

Είμαι πάντα χαρούμενος, πάντα χαμογελάω. Είμαι γαλήνιος και νομίζω ότι είναι σημαντικό να είναι κάποιος έτσι."

Ο Firmino, ο οποίος πρόκειται να προσφερθεί ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές, έχει ξεκινήσει βασικός 28 από τα 33 παιχνίδια της Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Κρατώντας τον υγιή είναι πολύ σημαντικό για τους Κόκκινους αν θέλουν να έχουν επιτυχίες μέχρι τον Μάιο. Το νούμερο 9 θέλει απεγνωσμένα να αντέξει όλη τη σεζόν.

"Προετοιμάζομαι πολύ εντατικά για όλους τους αγώνες, σωματικά και πνευματικά".

"Πάντα τρώω το σωστό φαγητό, σιγουρεύομαι ότι τρώω καλά και πιστεύω στο Θεό, έτσι προσεύχομαι πριν από όλους τους αγώνες για να είμαι εντάξει. Έτσι προετοιμάζομαι σε όλα τα επίπεδα για τους αγώνες."

Ο Klopp πρόσφατα περιέγραψε τον Firmino ως την "μηχανή" της Liverpool και ο 26χρονος λέει ότι είναι πολύ ευγνώμων στον προπονητή των Κόκκινων.

"Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά", πρόσθεσε.

"Μου αρέσει να τρέχω πίσω και να βοηθάω την άμυνα γιατί αυτό στη συνέχεια μετατρέπεται σε επίθεση, που μετατρέπεται σε γκολ, έτσι δεν με πειράζει να λέγομαι η “μηχανή” της ομάδας.

"Έχω μάθει πάρα πολλά από τον προπονητή, είναι μια πραγματική τιμή να είμαι μαζί του. Έχουμε μια καλή σχέση, είναι εξαιρετική." 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code