ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

League Cup : 4 λόγοι που θα κορυφώσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας

Το League Cup για την Ελλάδα είναι προ των πυλών . Είναι μία είδηση , την οποία αν μη τι άλλο άρεσε στον κόσμο, και είδε αυτή την προοπτική με θετική ματιά.
Το ποδόσφαιρο σε αυτή την χώρα πάει να αλλάξει και οδεύει σε μία κατεύθυνση σίγουρα καλύτερη από αυτή που ήταν. Στο ελληνικό League Cup δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα υπάρξει κίνητρο ευρωπαϊκού χαρακτήρα πλην σαφώς του οικονομικού που έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή. Όπως και να έχει είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό για την χώρα μας και εμείς σας παρουσιάζουμε τους λόγους .

1.Περισσότερο θέαμα

Είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε τόσα χρόνια ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο τα τελευταία χρόνια.Τα play-off μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ως αγγαρεία για τους οπαδούς των ομάδων που δεν συμπεριλαμβάνονταν σε αυτές που συμμετείχαν . Πλέον ο Έλληνας οπαδός θα μπορεί να παρακολουθήσει και άλλους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, έχοντας στο μυαλό του πως θα μπορεί ο σύλλογος που υποστηρίζει από μικρό παιδί να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην συλλογή του.

2.Χρηματικό Έπαθλο

Ο κυριότερος λόγος που θα πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα είναι ο χρηματικός.Κάτι παραπάνω από λογικό εν έτει 2018 στην Ελλάδα, όπου η οικονομική κρίση έχει αντίκτυπο και στους συλλόγους.Οι χορηγίες θα βρεθούν, συνεπώς και τα χρήματα , so lets begin !

3.Ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές

Στην Αγγλία συνηθίζεται σε τέτοιου τύπου διοργανώσεις να μην αγωνίζονται οι βασικοί παίκτες αλλά ούτε καν οι αναπληρωματικοί. Προτιμούν να δίνεται η ευκαιρία στους νεότερους, στους παίκτες που στο μέλλον ενδεχομένως να μας απασχολήσουν.Αυτό δεν το επιβάλλει κανείς στους προπονητές των ομάδων, είναι απλά μία νοοτροπία που ενδεχομένως να ισχύσει και εδώ.Από την στιγμή που δεν μιλάμε για Κύπελλο Ελλάδας αλλά για League Cup , είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκουραστούν και τα βασικά γρανάζια των ομάδων. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την περίοδο όπου το πρωτάθλημα φθάνει προς το τέλος του και θα πρέπει να αφοσιωθούν εκεί οι ομάδες.Θυμίζουμε πως η νέα αυτή διοργάνωση πρόκειται να ξεκινήσει τον Μάιο.

4.Μεγαλύτερος ανταγωνισμός

Περισσότερα παιχνίδια και μεγαλύτερη φυσική κατάσταση πάνε μαζί . Εύκολο να το δει κανείς αυτό από τις χώρες που επιλέγουν την δημιουργία παραπάνω από δύο διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο.Αγγλία και Σκανδιναβία κυρίως. Η καλύτερη φυσική κατάσταση φέρνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code