ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Από Σφαλιαρόπουλος έγινε ξανά Σφαιρόπουλος






Βράδυ Παρασκευής στην χώρα των Βάσκων: Ήττα για τον Ολυμπιακό με 86-54. Ανοίγω την αρχική μου στο facebook και βλέπω τον Σφαιρόπουλο να δέχεται αλύπητη κριτική από όλο τον... ντουνιά και τον κάθε ''μάστερ'' του πληκτρολογίου. Λες και έχουμε μήνα Ιούνιο τώρα και τον κρίνουμε για την πορεία του. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, σήκω και φύγε ταβερνιάρη ή λογοπαίγνια με το όνομά του,όπως Σφαλιαρόπουλος. Αλήθεια πως προέκυψε αυτό το συμπέρασμα; Επειδή η ομάδα έκανε δυο σερί ήττες; Άμα κάποιος έχει να παίξει δυο και τρεις αγώνες σε μια εβδομάδα και να κάνει και Ευρωπαϊκά ταξίδια, δεν μπορεί να πάει ''τρένο'' σε καμία των περιπτώσεων. Πόσο μάλλον αν έχει και τραυματισμούς, που είναι ένα θέμα όχι όμως και δικαιολογία.

Στη σημερινή νίκη κόντρα στην Μακάμπι, μια από τις σταθερότερες ομάδες του θεσμού, κανείς δεν βγήκε να πει κάτι θετικό για τον κόουτς του Ολυμπιακού. Μπράβο που ανέκαμψε τόσο σύντομα ας πούμε. Στην ήττα όμως ως κλασικοί μάγκες και κάτοχοι πτυχίων προπονητικής μπάσκετ, θα βγούμε θα τον ''στολίσουμε'' και θα του πούμε φίλε δεν κάνεις, πάρε δρόμο...

Ακόμη και η Τσσκα που είναι η πιο πλούσια ομάδα της διοργάνωσης και έχει πληθώρα επιλογών στο ρόστερ της, την ''πάτησε'' εκτός κόντρα στην κακή φέτος Μπαρτσελόνα. Αυτό έρχεται να προστθεί σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι τρίτη στην VTB League, έχοντας ηττηθεί απανοτά από Ζενίτ και Κούμπαν πρίν και μετά τον αγώνα της Ευρωλίγκα. Ήρθε το τέλος του κόσμου δηλαδή για τους Ρώσους;

Επανέρχομαι στο θέμα του Ολυμπιακού και έχω να προσθέσω το εξής. Είναι μαραθώνιος η διοργάνωση με τριαντάρες και σαραντάρες ήττες να είναι πιθανό να έρθουν ανα πάσα στιγμή και αν θέλετε την άποψή μου καλό είναι να έρθει μια τέτοια ήττα, είναι ένα τεράστιο μάθημα. Το θέμα είναι η γενική εικόνα που έχει η ομάδα σου στην διοργάνωση και αν είναι μέσα στους στόχους της.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' είναι δεύτεροι στην Ευρωλίγκα, δεύτεροι στο πρωτάθλημα (οκ μπορεί να χάθηκε το πλεονέκτημα της έδρας αλλά μικρό ρόλο παίζει) ενώ υπάρχει και ο τελικός του κυπέλου Ελλάδας με την ΑΕΚ. Δεν βλέπω τον λόγο δηλαδή Ιανουάριο μήνα να βγω και να ''κράξω'' τον Σφαιρόπουλο.

Πέρυσι πήγε την ομάδα έως τον τελικό του θεσμού απέναντι στην νικήτρια του Ευρωπαικού ανταγωνισμού, την Φενέρ. Πήρε από την διοίκηση πίστωση και είναι πιθανό να κάνει κάτι ανάλογο και φέτος. Ας τον αφήσουμε λοιπόν να ολοκληρώσει το έργο του και θα του επισημάνουμε τι δεν έκανα σωστά στο τέλος της σεζόν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code