Ουζουνίδης:«Όταν ήρθα δεν ήταν φιλοδοξία μου να σώσω τις ηλιθιότητες των προηγούμενων χρόνων» - sportsnewsgreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Post Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018

Ουζουνίδης:«Όταν ήρθα δεν ήταν φιλοδοξία μου να σώσω τις ηλιθιότητες των προηγούμενων χρόνων»

Για όλους και για όλα μίλησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης στα κανάλια Novasports. Αρχικά, τόνισε ότι «η ψυχολογία της ομάδας θα αλλάξει με τις νίκες».Ακόμη αναφέρθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις του τριφυλλιού και ξεκαθάρισε ότι βλέπει να έρχονται χειρότερα πράγματα για τον Παναθηναϊκό.Τέλος, δεν βλέπει διάθεση να βοηθήσει ο Αλαφούζος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το αν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει ο Γιάννης Αλαφούζος: Εγώ δεν βλέπω κάτι αυτή τη στιγμή, ρωτήστε τον ίδιο.Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν φιλοδοξία μου να σώσω τις ηλιθιότητες των προηγούμενων χρόνων. Παρ’ όλα αυτά εδώ και τέσσερις μήνες αυτός ο σύλλογος υπάρχει.
Για την κακή εμφάνιση στην Λειβαδιά: Όταν ο αντίπαλος φτάνει τρεις τέσσερις φορές στην περιοχή σου και βάζει τρεις γκολ τότε σημαίνει ότι, υπάρχει φόβος, δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, δεν υπάρχει ψυχολογία.

Για την κακή εικόνα: Δεν παίζουμε άσχημα μας λείπει η συγκέντρωση πάνω στη μπάλα, στη λεωφόρο λειτουργεί αλλιώς η ομάδα, παίζουμε με μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία, εμείς πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας, όταν έχουμε τη μπάλα.

Για το πώς θα αλλάξει η ψυχολογία: Με τις νίκες, θέλουμε μια νίκη, τα παιδιά θέλουν να κερδίσουν, αλλά όταν τους στραβώσει κάτι τους έρχονται στο μυαλό όλα τα προβλήματα, όλα είναι στο μυαλό τους, μια νίκη θα άλλαζε πολλά, εκτός έδρας πρέπει να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και μαγκιά, πολλές φορές δείχνουμε έλλειψη  προσωπικότητας σε κάποια ματς.

Για την περίπτωση του Σισέ: Τα έχω πει δεν χρειάζεται να τα ξαναπώ.

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: Μα πως θα κάνουμε μια συμφωνία με κάποιον παίκτη αφού δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία, μόνο άμα πουλήσουμε κάποιον παίκτη, θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποιον. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πρόθυρα πτώχευσης. Σκέψου ότι έχεις ένα σπίτι και χρωστάς τι θα κάνεις θα πουλήσεις ότι έχεις μέσα, Πρέπει να πουλήσουμε έναν παίκτη για να συνεχίσουμε λίγο ακόμα, εμείς αυτό που θέλουμε να βγει η χρονιά, αλλά το χειρότερο είναι ότι υπάρχει ολόκληρος λαός από πίσω που πονάει περισσότερο από εμάς.

Για το αν θα φύγουν παίκτες: Θα φύγουν και άλλοι παίκτες, είμαστε η μοναδική ομάδα που μόνο φεύγουν παίκτες, πρέπει να κρατηθούμε σε ένα επίπεδο, ξέρουμε δεν γίνεται να είναι υψηλό αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε σε σημείο να παλεύουμε για την σωτηρία μας.

Για το αν θα συμβιβαστεί με τον Δώνη στην επίθεση: Ο Χρήστος προσπάθησε δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις αφού δεν είναι η θέση του, δεν έχουμε επιλογές, άμα είχα τον Μολέδο μπορεί να το έβαζα αυτόν στην επίθεση.

Μα το ξέρω το έχω πει και άλλοι φορά πρέπει κάποιος να είναι χαζός για να μην βλέπει τι συμβαίνει ευτυχώς χαζοί δεν είμαστε, εγώ τα λέω γιατί τα βλέπω και θα έρθουν χειρότερα πράγματα για τον Παναθηναϊκό.

Για τα αν υπάρχει επικοινωνία Διαμαντόπυλου με τον Αλαφούζο: Να πω κάτι πρώτα  κύριος Διαμαντόπουλος βρίσκεται συνέχεια στα γραφεία και δουλεύει για το καλό της ομάδας, δεν υπάρχουν αυτά που ακούω για σχέση μάνατζερ με προπονητή μόνο, αν ήταν έτσι δεν θα βρισκόταν συνέχεια εδώ, όλοι όσοι είμαστε εδώ προσπαθούμε για το καλό της αμάδας και τίποτα άλλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Top Ad

Responsive Ads Here