ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εύκολο απόγευμα για τον Δικέφαλο,ΑΟΚ - ΠΑΟΚ 0-3

Τρίτη εκτός έδρας  νίκη σημειώθηκε
για τον ΠΑΟΚ στo νησί των Φαιάκων.Το σκορ άνοιξε στο 23ο λεπτό ο Μάτος μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια  .Στο 57ο λεπτό ο Τζάλμα Κάμπος διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΟΚ.Το 0-3 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Πέλκας.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Δικέφαλο ήρθε στο 14ο λεπτό όταν ο   Μαουρίσιο τροφοδότησε με εξαιρετική κάθετη τον Κουλούρη, αυτός αντιστάθηκε  στο μαρκάρισμα του Σπίνουλα, πλάσαρε , αλλά ο Κουτζαβασίλης αρνήθηκε  την παραβίαση της εστίας του.Στο 20ο λεπτό ο Κάμπος αντιμετώπισε μυικές ενοχλήσεις όμως επέστρεψε κανονικά στο ματς.Στο 23ο λεπτό ήρθε το γκολ του Μάτος μετά από την σέντρα του   Βιεϊρίνια έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, ο Αναστασίου έχασε το μαρκάρισμα και ο Κουτζαβασίλης δεν μπόρεσε να αντιδράσει.Δύο λεπτά μετά το γκολ ο Πέλκας σούταρε αλλά ο Κουτζαβασίλης απομάκρυνε σε κόρνερ.Στο 38ο λεπτό ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Ζορμπά να πιάνει σκαστό σουτ αλλά κατέληξε άουτ.Τελευταία ευκαιρία στο ημίχρονο ήταν του ΠΑΟΚ με σουτ του Βιεϊρίνια το οποίο πέρασε άουτ.
ΒΉΜΙΧΡΟΝΟ:
Στο 57ο λεπτό σημειώθηκε εντυπωσιακό γκολ από τον Τζάλμα Κάμπος ο οποίος πραγματοποίησε σέντρα,η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη.Ακολούθησαν δύο άστοχες κεφαλιές του Πέλκα και του Μάτος στο 73ο και στο 78ο λεπτό αντίστοιχα.Στο ίδιο λεπτό ο Πέλκας πέτυχε το 0-3 για τον Δικέφαλο με σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη  ενώ είχε περάσει το διπλό μαρκάρισμα των Γεωργίου και Ιωάννου.Στο 90ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση του Μαουρίσιο σταμάτησε στο δοκάρι.Ο ΠΑΟΚ είναι προσωρινά στην 1η θέση με 37 βαθμούς περιμένοντας τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ στις 19:30 και του Ολυμπιακού την δευτέρα στις 19:30.Η Κέρκυρα είναι στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Λουτσέσκου: "Ένα αποτέλεσμα 3-0, το οποίο ήρθε με ένα τρόπο που θέλαμε. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο που μας προετοίμασε για το δεύτερο, είμαστε ικανοποιημένοι. Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και μπήκαμε όπως θέλαμε στο δεύτερο, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο". 


Τσιώλης: "Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τη σημερινή κατάσταση Ήμασταν στο ματς μέχρι το 60', μέχρι το 0-2 δηλαδή. Ήταν εξ' αρχής μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας γιατί ήταν απέναντί μας ο ΠΑΟΚ, είχαμε αρκετές απουσίες, παίκτες οι οποίοι είχαν δηλωθεί πριν την έλευσή μου. Το θετικό είναι ότι επέστρεψε ο Τουράμ και σιγά σιγά με τα παιχνίδια θα βοηθήσει κι ο Ρόλε. Πιστεύω θα είμαστε αυτοί που πρέπει στα ματς που θέλουμε για να τα διεκδικήσουμε"
Η ενδεκάδα της Κέρκυρας: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Κ. Ντιόγκο, Μπάουμαν, Γεωργίου, Κόντος, Ζορμπάς, Μυτίδης.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός, Κάμπος, Κουλούρης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code