ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κόλλησαν» στο 0-0 ΑΕΛ και ΑΕΚ


Έχασε έδαφος στην "μάχη" του τίτλου η ΑΕΚ, άφησε 2 βαθμούς στην Λάρισα.

Ματς για γερά νεύρα, με τις δύο ομάδες να παίζουν "κακό" ποδόσφαιρο και με πολλές σκληρές μονομαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.


Ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα για τον Βασίλη Μπάρκα.Συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Τάσος Λαγός. Σε τραγική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.


Η ΑΕΛ φιλοξένησε την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.
Με τον Ηλία Φυντάνη να επιστρέφει στον πάγκο της Λάρισας, μετά την τιμωρία του για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Ξάνθη. Αντίθετα, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τις προσπάθειες των παικτών του από τα μπουθ του γηπέδου.
Η ΑΕΛ με την ισοπαλία έφτασε τους 21 βαθμούς σε 18 ματς. Η ΑΕΚ τους 38 βαθμούς σε 18 αγώνες.


ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
Η ΑΕΚ είχε την κατοχή και την κυριαρχία των κινήσεων από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα την Λάρισα, με τους "βυσσινί" να περιμένουν στο δεύτερο μισό του γηπέδου.
Η Λάρισα απείλησε πρώτη, με τον Λαγό στο 24' να κάνει το σουτ από μακρινή απόσταση, με τον Μπάρκα να μην αιφνιδιάζεται και διώχνει σε κόρνερ. Πρώτη ευκαιρία για την "Ένωση" στο 34', ο Λιβάγια έστρωσε στον Μπακασέτα, με τον δεύτερο να κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα να κοντράρει στον Φατιόν και φεύγει ελάχιστα άουτ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Δυνατά μπήκε η Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Μπάρκα στο 47'  να σταματάει το κοντινό πλασέ του Κρίζμαν από δύσκολη γωνία. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή του παιχνιδιού μετά το 55' , πίεσε αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της.Στο 64' σοβαρό λάθος του βοηθού για οφσάιντ στον Λιβάγια, ο οποίος καλυπτόταν καθαρά από τους αντίπαλους αμυντικούς.Ο Μασούντ, 16 λεπτά αργότερα  βρήκε με σκαφτή μπαλιά τον Αραούχο, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να κάνει το πλασέ στην κίνηση.Ασφυκτική πίεση στα τελευταία λεπτά από τους φιλοξενούμενους, χωρίς να καταφέρνουν να μετουσιώσουν την πίεση σε γκολ.


ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς(54' Μασούρας), Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν(86' Χούμπτσεβ), Ναζλίδης(90' Περόνε)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μοράν, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος(68΄ Μασούντ) , Μπακασέτας(90' Γιακουμάκης), Λιβάγια(75' Κλωναρίδης) , Αραούχο


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code