ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημα στον Απόλλων Ντεβέσα και Στάθης


Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα έκανε ο Απόλλων Σμύρνης, αποκτώντας τους Στάθη και Ντεβέσα.

Τους πρώην -πλέον- παίκτες του Πλατανιά απέκτησε και επίσημα η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Μετά τις πέντε αποχωρήσεις οι διοικούντες του συλλόγου μπήκαν στη διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστών για να καλυφθούν τα κενά. Ο Γιώργος Παράσχος είχε κι αυτός από την μεριά του μεγάλο μερίδιο στην μεταγραφή των δύο παικτών, καθώς συνυπήρξαν στον Πλατανιά και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία τους στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ντεβέσα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ντίντακ Ντεβέσα. Γεννημένος στην Ισπανία, στις 30/12/1990, αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Αιγινιακό, Λέιδα, Πονφεραντίνα και Μαγιόρκα Β’. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 90».

Η ανακοίνωση του Στάθη:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Στάθη. Γεννημένος στις 20 Μαΐου 1987, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Λεβαδειακό, ΟΦΗ, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλυσιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, και Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 25».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code