ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανέστη Ανέστη είσαι εδώ ;

Δεύτερη συνεχόμενη φορά παύει να είναι σύμπτωση . Ο Γιάννης Ανέστης είναι εκτός αποστολής και για τον αγώνα με Λεβαδειακό .
Μετά από αυτόν της Καλλιθέας όπου μπορούσαμε να καταλάβουμε τον λόγο , καθώς η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της στους «16» και έπαιζε απέναντι σε μία «αδύναμη» ομάδα , είχε το περιθώριο για να εξετάσει τον Μπάρκα για το πόσο έτοιμος είναι.

Ο Έλληνας διεθνής πορτιέρο όμως είναι έξω και σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό στην Λιβαδειά απέναντι σε μία πολύ σκληροτράχηλη ομάδα η οποία έχει μία πολύ καλή παρουσία φέτος και βρίσκεται στην 9η θέση με 15 βαθμούς.

Γιατί όμως εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά ο Ανέστης από την ομάδα ; Τι συμβαίνει πραγματικά ; Θυμίζουμε πως ο βασικός μέχρι πριν μία εβδομάδα τερματοφύλακας των κιτρινόμαυρων έχει ακουστεί για ομάδες της Αγγλίας.Το ενδιαφέρον από τους συλλόγους του εξωτερικού , όχι μόνο από το μεγάλο νησί είναι αρκετά μεγάλο . Σε συνδυασμό με το ότι το συμβόλαιο του 26χρονου ποδοσφαιριστή λήγει τον Ιούνιο του καλοκαιριού που μας έρχεται και δεν ανανεώνει μας βάζει σε σκέψεις μήπως σημαίνει κάτι αυτό. Κρατάμε πάντα μία επιφύλαξη για το αν συμβαίνει κάτι στον προσωπικό κύκλο του ποδοσφαιριστή και αυτό δεν πρέπει να βγει προς τα έξω , γι αυτό και δεν έχει πάρει θέση η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως και να έχει η Ένωση σήμερα θα παραταχθεί στο βασικό της σχήμα είτε με τον Τσιντώτα είτε με τον Μπάρκα.

Όπου όμως υπάρχει φωτιά υπάρχει και καπνός...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code