ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η περίπτωση Τασουλή και ο Χατζισαφί που "ψάχνεται"


Με τον (συμπατριώτη και καλό φίλο) Μασούντ να αποτελεί και επίσημα παρελθόν εντός του επόμενου διαστήματος και το ενδιαφέρον (εγχώριο αλλά και από το εξωτερικό) προς το πρόσωπο του να έχει ενταθεί τον τελευταίο καιρό, ο Εχσάν Χατζισαφί εξετάζει προσεκτικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Φυσικά δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση, τουναντίον μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως κατά πάσα πιθανότητα ο Ιρανός θα παραμείνει στον Πανιώνιο, με τον οποίον άλλωστε δεσμεύεται και με συμβόλαιο. Γι'αυτό και οι "μνηστήρες" πρέπει πρώτα να μιλήσουν με την ομάδα, ενώ το ζήτημα του Χατζισαφί θα τεθεί επί τάπητος με τον ερχομό του μάνατζερ του, Ρέζα Φαζέλι, στην Αθήνα. 

Ο Χατζισαφί θέλει πάση θυσία να βρίσκεται στην Εθνική του Ομάδα στο ερχόμενο Μουντιάλ και γνωρίζει καλά πως στον Πανιώνιο έχει εξασφαλισμένη θέση στη βασική ενδεκάδα, την οποία έχει κερδίσει με το σπαθί του, χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις του. Θα συνιστούσε μεγάλο ρίσκο μια αλλαγή ομάδας, μεσούζης της σεζόν, που μπορεί να τον κάνει να χάσει το ρυθμό και τη φόρμα του.

Στον Πανιώνιο αξίζει να τονίσουμε πως επιθυμούν την παραμονή του Χατζισαφί και θα χειριστούν πολύ προσεκτικά το ζήτημά του. Όσον αφορά την περίπτωση επιστροφής στην ομάδα του Χρήστου Τασουλή, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στη Λανς αλλά δεν αγωνίζεται πολύ, πρέπει να καταστήσουμε σαφές πως δεν αληθεύουν όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες.

Σε καμία περίπτωση δηλαδή δεν θέλουν οι ιθύνοντες του "Ιστορικού" να αντικαταστήσουν τον Χατζισαφί με τον Τασουλή. Εάν επιστρέψει ο Έλληνας αριστερός μπακ, θα μπορέσει να απελευθερώσει τον Ιρανό, ώστε αυτός να παίξει σε κάποια παιχνίδια κι ως αριστερός χαφ και να δείξει σε μεγαλύτερο βαθμό τις επιθετικές του αρετές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code