ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ,Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3

Η Ξάνθη υποδέχτηκε τον Δικέφαλο στο Πηγάδια
για το πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι ο Ελ Καντουρί αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο μόλις στο 8ο λεπτό,και πήρε προβάδισμα από αυτογκόλ του Ντε Λούκας στο 25ο λεπτό.Στο 33ο λεπτό ο Μακ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενω στο 62ο λεπτό ο Κρέσπο διαμορφώνει το 0-3 και ο ΠΑΟΚ παίρνει μία σημαντική νίκη πριν το ματς με τον Παναθηναικό.
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς είναι από πλευράς ΠΑΟΚ  στο 13ο λεπτό όταν ο  Πέλκας άνοιξε με τη μία στον Κουλούρη, εκείνος μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε κόρνερ.Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να  πετύχει τέρμα πολύ νωρίς στο ματς.Αυτό έγινε στο 25ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Βιεϊρίνια ο Ζίβκοβιτς έκανε κακή έξοδο, δεν βρήκε την μπάλα, η οποία κόντραρε πάνω στον Ντε Λούκας και κατέληξε στην εστία της Ξάνθης.Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε 3 λεπτά αργότερα όταν η Μεχία μετά από εκτέλεση φάουλ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.Το 2-0 ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 33ο λεπτό όταν  ο  Πέλκας άνοιξε ωραία στα δεξιά, ο Λημνίος απέφυγε τον Κασάδο και γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι. Εκεί ο Μακ σούταρε με τη μία με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει με το πόδι. Η μπάλα όμως επέστρεψε στον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ ο οποίος σούταρε ξανά και έκανε το 2-0 για το δικέφαλο του Βορρά.
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η πρώτη καλή φάση ήρθε από το πλασέ του Κουλούρη το οποίο απέκρουσε φανταστικά ο Ζίβκοβιτς.Ενώ στο 62ο λεπτό  μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια ο Κρέσπο πήρε την κεφαλιά η μπάλα γλίστρησε μέσα από τα χέρια του Ζίβκοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.Μετά το τρίτο γκολ το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον ΠΑΟΚ να αποκτά τους πρώτους τρεις βαθμούς εκτός Τούμπας.Προς το τέλος του αγώνα ο  Βιεϊρίνια τραυματιστήκε ενώ ο Ελ Καντουρί αποκόμισε θλάση στον οπισθίο μηριαίο του δεξιού ποδιού.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: "Η Ξάνθη είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα. Το έχω ξαναπεί ότι εδώ πέρασα γενικότερα την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Αξίζαμε τη νίκη. Πάντα έλεγα ότι παίζουμε καλά εκτός έδρας απλά το μόνο που μας έλειπε ήταν να "καθαρίζουμε" τα ματς. Το κάναμε σήμερα και πήραμε τη νίκη. Οι παίκτες δεν ήρθαν σε εμένα ήρθαν σε όλους εμάς που ήμασταν στον πάγκο. Είμαστε σε καλό δρόμο για να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο"
ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ: "Δεν μπήκαμε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα. Εμείς δεχτήκαμε δύο γκολ κοντά το ένα στο άλλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την πίεση μας, δημιουργήσαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά ήρθε το τρίτο γκολ και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το παιχνίδι"
ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
  Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Πέλκας, Κουλούρης.
 Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο Μεχία, Μπουλά, Γιέντρισεκ, Σιλλά, Λισγάρας, Κασάδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code