ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Πανιωνιος 0-1. Ήττα στην Λεωφόρο μετά από 20 μάτς

Πρώτη φετινή ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.


Στο πρώτο ημίχρονο Παναθηναϊκός και Πανιώνιος ξεκίνησαν το ματς προσπαθώντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο μάτς. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Κότνικ. Ο Πανιώνιος προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις τον Παναθηναϊκό χωρίς αποτέλεσμα.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να απειλεί χωρίς αποτέλεσμα και τον Πανιώνιο να προσπαθήσει με αντεπιθέσεις. Στο 79' λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού ο Ρέις με τον Κολοβέτσιο μπερδεύτηκαν, η μπάλα έφτασε στον Ντουρμισάι που βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη και έκανε το 0-1 για τον Πανιώνιο που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυθροι έφυγαν με σπουδαίο διπλό από την Λεωφόρο, υποχρεώνοντας τον Παναθηναϊκό στην πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 20 μάτς.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Χούλτ, Χατζηγιοβάνης (Χίλιεμαρκ), Σιλά (Ρέις), Λόυντ, Καμπέσας ( Εμμανουηλίδης), Αλτμαν, Μολίνς.

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοτά, Χατζισαφί, Σιώπης, Κόρμπος, Λάμπρου, Σαββίδης ( Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς (Μασούρας), Γεσίλ (Ντουρμισάι).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code