ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Sebastian Vettel: O στόχος μας είναι να ξαναγίνει κυρίαρχη η Ferrari


Ο Sebastian Vettel πιστεύει ότι η νίκη στο Grand Prix της Βραζιλίας ήταν μια ηθική ενίσχυση για τη Ferrari μετά από μια περίοδο που οι Ιταλοί απείλησαν την Merdedes και ήταν σε τροχιά τίτλων,
μέχρι το καλοκαίρι όπου και ξεκίνησαν οι αγώνες στην ασιατική ήπειρο και μείνανε πάρα πολύ πίσω.

Παρ 'όλα αυτά ο γερμανός σημείωσε μια σχετικά άνετη και ελεγχόμενη νίκη στο Interlagos, την πρώτη του από την Ουγγαρία τον Ιούλιο, και είναι ανένδοτος ότι ο στόχος που έχει για την ιταλική ομάδα είναι να επιστρέψει σε κυριαρχία ανάλογη της εποχής του Michael Schumacher.

Είπε μετά τον αγώνα στο Σάο Πάολο: "Όλοι μπορούμε και νιώθουμε ότι γίναμε αρκετά ισχυροί και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να φέρουμε αυτή τη δύναμη μαζί μας και τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο το επόμενο έτος. Ο στόχος είναι να καταστεί η Ferrari κυρίαρχη πάλι. Αυτό το θέλουμε."

Ο οδηγός της Mercedes, Lewis Hamilton, κλείδωσε τον τίτλο με δύο αγώνες να απομένουν. Χωρίς αμφιβολία ήταν άλλο ένα χτύπημα στην ομάδα  του Maranello που οδήγουσε το πρωτάθλημα μέχρι λίγο μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, έτσι η επιτυχία στους τελευταίους δύο αγώνες είναι παρηγοριά για μια πολλά υποσχόμενη σεζόν, που δεν καρποφόρησε τελικά για την ιταλική ομάδα.

Ο Vettel είπε για τη νίκη του στη Βραζιλία, "Βοηθά να αποσπαστεί λίγο η προσοχή και να ξεπεράσουμε την απογοήτευση. Βοηθά να αναπτερώσουμε τις φιλοδοξίες μας».
«Συνολικά, ήταν ένα θετικό έτος. Κανείς δεν περίμενε να το πάμε τόσο καλά. Κάναμε το μεγαλύτερο βήμα προς τα εμπρός. Υπήρξε μεγάλη κουβέντα πριν την έναρξη της χρονιάς, αλλά ήμασταν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος.
"Είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε για τη νίκη, έτσι απορρέουν πολλά θετικά πράγματα. Φυσικά είναι πραγματικά ενοχλητικό αν χάνεις τον τίτλο ", παραδέχτηκε ο Γερμανός.

«Πέρυσι δεν είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Δεν αναπτύξαμε καλά το αυτοκίνητο. Φέτος, σημειώσαμε τεράστια πρόοδο ", πρόσθεσε ο Vettel, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, με έναν εναπομείναντα αγώνα.

Πηγή: grandprix247.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code