ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Jose Mourinho λέει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για το ποιος θα χτυπάει τα πέναλτι!

Ο Jose Mourinho λέει ότι δεν πρέπει να υπάρξει κάποιο θέμα για την απόφασή του να μην αφήσει τον Romelu Lukaku να χτυπήσει το πέναλτι που θα μπορούσε να είχε βάλει τέλος στο σερί των έξι αγώνων χωρίς γκολ.


Ο Lukaku έχει επικριθεί από ορισμένους οπαδούς επειδή δεν έχει καταφέρει να σκοράρει από τον Σεπτέμβριο.

Πήγε να χτυπήσει το πέναλτι στο χθεσινό ματς της United εναντίον της Benfica, αλλά ο Daley Blind τελικά το χτύπησε.

"Οι παίκτες σέβονται την απόφασή μου. Τέλος του θέματος", δήλωσε ο Mourinho.

"Η απόφασή μου, βασισμένη σε αυτό που κάναμε κατά την διάρκεια των προπονήσεων τις τελευταίες δύο μέρες, ήταν πως πρέπει να το χτυπήσει ο Blind. Δεν βλέπω κάποιο θέμα γιατί δεν υπάρχει κάποιο θέμα".

Το γκολ του Blind στο 78ο λεπτό σφράγισε την νίκη της United και πια χρειάζεται ένα βαθμό από τα τελευταία δύο παιχνίδια της για να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Mourinho δήλωσε: "Ο Romelu θέλει να πάρει την ευθύνη, έχει την προσωπικότητα να αναλάβει την ευθύνη, ο Ander Herrera ήταν το ίδιο."

Το περιστατικό ήρθε μια μέρα μετά αφού ο Mourinho δήλωσε ότι ο Lukaku - ο οποίος σκόραρε 11 γκολ στα πρώτα 10 του παιχνίδια για το σύλλογο - έπρεπε να είναι "ασφαλές από οποιαδήποτε κριτική".

Ο Anthony Martial αστόχησε με πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από τον Marcus Rashford στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Mourinho πρόσθεσε: "Ο παίκτης που ήταν στα πέναλτι για αυτόν τον αγώνα ήταν ο Martial, ο οποίος χτύπησε ένα στο πρώτο ημίχρονο και αστόχησε. Δεν ήταν στο γήπεδο όταν έγινε το δεύτερο και έπρεπε να πάρω μια απόφαση.”

"Πληρώνομαι να παίρνω αποφάσεις, καλές ή κακές. Στο πρώτο ημίχρονο η απόφαση ήταν κακή επειδή ο παίκτης που επέλεξα να χτυπήσει το πέναλτι αστόχησε."

Μετά το γκολ του Blind, ο Mourinho έκανε μια χειρονομία - την οποία ορισμένοι ερμήνευσαν να απευθύνεται σε οπαδούς και κριτές που επικρίνουν το στυλ παιχνιδιού της ομάδας στα πρόσφατα παιχνίδια της Premier League.

Η λευκή ισοπαλία εναντίον της Liverpool τον περασμένο μήνα, ακολούθησε μια ήττα με 2-1 από τη Huddersfield και μια νίκη με 1-0 επί της Τottenham στο Old Trafford το Σάββατο.


Στα σημειώματά του που άφησε για το παιχνίδι της Τρίτης, ο Μourinho έγραψε: “Ελπίζω να απολαύσετε το παιχνίδι περισσότερο από αυτό εναντίον της Tottenham”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code