ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Emre Can είναι χαρούμενος με την υπομονή που είχαν οι Κόκκινοι στο ματς με την Maribor!

Η υπομονή της Liverpool χαροποίησε τον Emre Can αφού οι Κόκκινοι σκόραραν τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο για να νικήσουν την Μaribor στο Anfield.


Μια κυρίαρχη εμφάνιση από τους γηπεδούχος στο πρώτο ημίχρονο δεν ανταμείφθηκε από κάποιο γκολ, αλλά το 10ο γκολ του Mohamed Salah για φέτος λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τους έβαλε στο δρόμο για μια άνετη νίκη με 3-0.

Το γκολ του Can μετά το ένα-δύο με τον Milner και το γκολ του Sturridge στο τελευταίο λεπτό ουσιαστικά ‘εξαφάνισαν’ το χαμένο πέναλτι του Milner, δεδομένου ότι η Liverpool έμεινε στην κορυφή του ομίλου, 1 πόντο πάνω από τη Sevilla.

Και ο Γερμανός διεθνής πιστεύει πως για άλλη μια φορά η ομάδα του Jürgen Klopp αντέδρασε σωστά σε αντιπάλους που ήθελαν να κάτσουν πίσω και να αμυνθούν όπως και στη νίκη επί της Huddersfield το Σάββατο.

"Ήταν ένα παιχνίδι όπου έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί και νομίζω ότι το κάναμε καλά αυτό", είπε στο Liverpoolfc.com.

"Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ, πολύ δύσκολο γιατί η Maribor έκανε πολύ καλά αυτό που ήθελε, αμυνόταν πολύ καλά και δεν ανέβαιναν ψηλά και δεν ήταν εύκολο για εμάς, αλλά νομίζω ότι είμασταν αρκετά υπομονετικοί στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι το κλειδί ήταν το πρώτο γκολ.”

"Νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί [εναντίον αμυντικών ομάδων]. Νομίζω ότι σε σύγκριση με πέρυσι, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι καλό - και στο πρωτάθλημα, όχι μόνο σήμερα, και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι.

"Φυσικά και δεν μπορείς να κερδίσεις κάθε παιχνίδι 5-0 ή 7-0 όπως κάναμε εναντίον της Maribor [εκτός], και πρέπει πάντα να παραμένουμε υπομονετικοί. Πρέπει να δημιουργούμε ευκαιρίες και όταν έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις. "

Το επόμενο ματς της Liverpool για το Champions League είναι εκτός έδρας εναντίον της Sevilla στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Can εξέφρασε την ικανοποίησή του που οι Κόκκινοι είναι πρώτοι στον όμιλο με μόνο δύο ομάδες να έχουν απομείνει, αλλά επίσης προειδοποίησε ενάντια σε οποιαδήποτε χαλάρωση με την Spartak που έρχεται στο Anfield την τελευταία αγωνιστική.


"Είμαστε σε πολύ καλή θέση. Είμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου, αλλά τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι δύσκολα, είναι καλές ομάδες, φυσικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και να παίξουμε και το επόμενο έτος στο Champions League", πρόσθεσε ο Γερμνανός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code