ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δύσκολο το βράδυ για τους δικέφαλους αετούς

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο κλασσικό ντέρμπι των δικεφάλων θα αγωνιστούν σήμερα με στόχο την κορυφή.
Ένα ματς αρκετά δύσκολο και για τις δύο πλευρές.Από την μία οι κιτρινόμαυροι πρέπει να διαχειριστούν την κούραση από το ματς με Μίλαν και οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στην πίεση του ΟΑΚΑ.

Προβλήματα τραυματισμών έχουν οι Τσιγκρίνσκι,Κλωναρίδης και Μάνταλος από την μεριά των γηπεδούχων και εκτός για τους φιλοξενούμενους θα είναι οι Λεβέκ και Μαουρίσιο. Αν μη τι άλλο πιο δύσκολη η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ , καθώς δεν διαθέτει τόσο βαθύ ρόστερ.

Οι αποστολές :

Η αποστολή  της ΑΕΚ : Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας, Γιακουμάκης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ : Ρέι , Πασχαλάκη , Λέοβατς , Μάτος , Κρέσπο , Ζαμπράνο , Βαρέλα , Σάκχοφ ,Κάνιας , Πέλκα , Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Ελ Καντουρί ,Μακ , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης


Δηλώσεις πρωταγωνιστών :

Σιμόες : «Μπροστά μας έχουμε έναν ακόμη μεγάλο αγώνα και σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει για το καλύτερο, όμως είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και με τον κόσμο στο πλευρό μας, που ήταν φανταστικός στο προηγούμενο ματς, θα επιδιώξουμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τη Μίλαν όλοι δώσαμε το 100% και έτσι ακριβώς πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν εφησυχάζουμε. 

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και οι κίνδυνοι θα παρουσιάζονται κάθε στιγμή, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβάμαι τίποτα. Προχωράμε βήμα-βήμα και αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στην ώρα του».

Βιεϊρίνια:«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί καλά, για να είμαστε έτοιμοι. Μας περιμένει ένα ντέρμπι, όπως ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, σκοπό μας, όμως, είναι να πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι αλήθεια ότι στα παιχνίδι μακριά από την έδρα μας δείχνουμε, μέχρι τώρα, ένα διαφορετικό πρόσωπο. Αυτό είναι ως έναν βαθμό λογικό. 

Η Τούμπα, έστω και χωρίς κόσμο λόγω της τιμωρίας, είναι το σπίτι μας, το γήπεδό μας. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε, έστω και σε μικρότερο διάστημα του αγώνα, το ίδιο καλά όπως αποδίδουμε εντός έδρας. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και μακριά από την Τούμπα και εύχομαι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να πάρουμε το τρίποντο. 

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη, γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».


Όσον αφορά τις ενδεκάδες περιμένουμε την ΑΕΚ σε ένα σύστημα 4-2-3-1.Ανέστης κάτω από τα δοκάρια, Τσόσιτς, Βράνιες,Λόπεζ,Μπακάκης στην άμυνα.Στην μεσαία γραμμή Σιμόες,Γιόχανσσον.Στα εξτρέμ οι Λάζαρος δεξιά και Μπακασέτας αριστερά ή Λιβάια. Ένας από τους δύο θα είναι ως δεκάρι και σέντερ φορ ο Αραούχο.

Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Λουτσέσκου θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε 4-2-3-1 με τους Ρέι,Λέοβατς,Σαμπράνο,Βαρέλα,Μάτος,Σάκχοφ,Τσίμιροτ,Πέλκας,Ελ Καντουρί,Βιερινία,Πρίγιοβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code