ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλου... με Ευρωλίγκα στη μέση!


Κάτι πρωτόγνωρο συνέβη την Παρασκευή που μας πέρασε. Euroleague και FIBA τα... κανόνισαν
έτσι ώστε να υπάρξει αγώνας μπάσκετ και στις δυο διοργανώσεις την ίδια μέρα και ώρα!

Το αποτέλεσμα; Η Εθνική αγωνίστηκε χωρίς τους παίκτες του ΠΑΟ στον αγώνα του Λέστερ με την Μεγάλη Βρετανία γιατί πολύ απλά είχαν καθήκοντα με τον σύλλογό τους κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Σαν να λέμε στο ποδόσφαιρο ότι υπάρχουν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα να παίζουν Εθνικές ομάδες προκριματικά... Αυτό γίνεται ελέω της κόντρας των δυο μεγάλων μπασκετικών διοργανώσεων και κάτι το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο. Λίγο έλειψε να γινόταν ζημιά στον αγώνα με τη Μ. Βρετανία. Ας είναι καλά ο Μπουρούσης που ήρθε από την Κίνα μόνο και μόνο για να μας βοηθήσει σε ένα ματς. 

Στον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στο Ισραήλ επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟ. Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός δεν επέτρεψε στους διεθνείς παίκτες του να αγωνιστούν. Οι Βουγιούκας, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Νικ Καλάθης ''έλυσαν'' κάπως τα χέρια του Σκουρτόπουλου για να έρθει μια άνετη νίκη με σκορ 82-61. Γιατί χωρίς τους ''πρωτοκλασάτους'' παίκτες θα τεθεί εν αμφιβόλω η παρουσία μας στο Παγκόσμιο Κύπελο του 2019.

Επίσης και από πλευράς τηλεθεατών είναι περίεργο. Είναι αστείο να κάνει κάποιος ζάπινγκ για να δει και τα δυο ματς... Ας ελπίσουμε να βρεθεί η ''χρυσή τομή'' και αποφευχθούν ανάλογα στοιχεία στο μέλλον. Ας το εκλάβουμε ως ένα κακόγουστο αστείο και ας ελπίσουμε τον Φλεβάρη θα παρακολουθήσουμε ήσυχοι και Εθνική ομάδα και Ευρωλίγκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code