ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Alberto Moreno μιλάει για τη δύσκολη σεζόν που πέρασε και την προσπάθεια του να γίνει καλύτερος αμυντικός!

Ο Ισπανός μιλάει για τη βοήθεια του Klopp και τη σημασία της συγκέντρωσης.


Ο Alberto Moreno παραδέχθηκε ότι το γεγονός πως έχασε τη θέση του από το James Milner την περασμένη σεζόν τον άφησε απογοητευμένο.

Όμως, ο αριστερός μπακ πιστεύει ότι έχει γίνει καλύτερος και πιο ώριμος παίκτης εξαιτίας αυτής της εμπειρίας και λέει ότι η βοήθεια του Jurgen Klopp ήταν καθοριστική.

Ο Moreno μπορεί να κάνει την πρώτη του διεθνή εμφάνιση για την εθνική Ισπανίας μετά το 2014 αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού τον κάλεσε στην εθνική ομάδα ο Julen Lopetegui.

Ο 25χρονος μπορεί να παίξει εναντίον της Κόστα Ρίκα στη Μάλαγα το Σάββατο και θα ήταν μια ανταμοιβή για ένα καλό ξεκίνημα του στη σεζόν με τους Κόκκινους.

Είναι μια τελείως διαφορετική σεζόν από πέρυσι, όταν ο Moreno ξεκίνησε βασικός μόλις δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχασε τη θέση του μετά από ένα κακό παιχνίδι εναντίον της Arsenal στη πρεμιέρα της σεζόν, με τον Milner να είναι ουσιαστικά αναντικατάστατος σε όλη τη σεζόν μετά.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα Marca αυτή την εβδομάδα, ο Moreno μίλησε για την περίοδο εκείνη.

"Ήταν παράξενο", είπε. "Αυτός (Klopp) ήρθε στην ομάδα και έπαιξα σχεδόν σε κάθε ματς και στην αρχή της επόμενης σεζόν εξαφανίστηκα.”

"Όταν είδα ότι ένας δεξιοπόδαρος μέσος σαν τον Milner ήταν ο αριστερός μπακ, σκέφτηκα ότι κάτι συνέβη. Δεν μου έδωσε εξηγήσεις.”

"Ήδη το καλοκαίρι έβλεπα ότι η σεζόν θα πάει γ*******ς και έτσι και έγινε. Δεν βρίσκω λόγο για αυτό που συνέβη."

Ο Moreno είχε την ευκαιρία να φύγει από τη Liverpool το καλοκαίρι, με μια σειρά από συλλόγους - συμπεριλαμβανομένων της Napoli - να εκφράζουν ενδιαφέρον για αυτόν.

Ο πρώην παίκτης της Sevilla, όμως, λέει ότι ήταν πάντα αποφασισμένος να αγωνιστεί για τη θέση του στο Anfield και ότι οι συνομιλίες με τον προπονητή βοήθησαν.

"Μου είπε ότι η ομάδα ήταν καλά, ότι θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω", είπε. "Το έκανα, αλλά η ευκαιρία δεν μου δόθηκε.”

"Πήγα να του μιλήσω πέντε ή έξι φορές και το μήνυμα ήταν το ίδιο αλλά δεν άλλαξε τίποτα.”


"Είναι μια διαφορετική σχέση. Με βοηθάει πολύ, με διορθώνει και νομίζω ότι αυτό φαίνεται. Είμαι πιο ώριμος παίκτης, αλλά είμαι και καλύτερος αμυντικά, με μεγαλύτερη ικανότητα συγκέντρωσης."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code