ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το τελευταίο χαρτί ήταν και το χειρότερο... Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός 3-1


Άλλη μια πολύ κακή ευρωπαική βραδιά για τον Ολυμπιακό, αυτη την φορά απέναντι στην Σπόρτινγκ όπου γνώρισε δίκαια την βαριά ήττα με 3-1.


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αρκετά ισορροπημένο το 1ο ημίχρονο στο "Jose Alvarade" με τους γηπεδούχους να μοιάζουν ωστόσο πιο ουσιώδες και απειλητικοί χάνοντας την μοναδική ευκαιρία του παιχνιδιού μέχρι το πρώτο τους γκολ στο 3'. Ο Μάρτινς θα σπάσει την μπάλα στο ύψος του πέναλτυ, ο Πίντο θα πλασάρει και ο Πρότο θα αντιδράσει γρήγορα ''σώζοντας'' τον Ολυμπιακό με την βοήθεια του δοκαριού. Ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά, ωστόσο υπήρξε φλύαρος και δεν μπόρεσε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Ρουί Πατρίσιο. Στο 40' το πρ'ωτο γκολ για τους Πορτογάλους με τον Ντόστ να δέχεται όμορφα την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής απο τον Μάρτινς και δεν θα έχει δύσκολη δουλειά να ανοίξει το σκόρ. Πριν καν ο Ολυμπιακός καταλάβει τι έγινε, ο Κούτρης λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή θα κάνει ένα ολέθριο λάθος στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Μπρούνο Σέζαρ, o Βραζιλιάνος θα πει ''ευχαριστώ πολύ'' παίρνοντας ένα κοντρόλ μέσα στην περιοχή και πλασάροντας ιδανικά τον Σίλβιο Πρότο.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Τάκης Λεμονής θα καταλάβει το λάθος που έκανε ξεκινώντας τον Καρσελά και θα βάλει στην θέση του τον Σεμπά με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο στα ίδια στάνταρ, λίγα πράγματα ο Ολυμπιακός και πολύ πιο χαλαρή η Σπόρτινγκ που δεν βιαζόταν ιδιαίτερα να απειλήσει. Το 3ο γκολ για τους Πορτογάλους ήρθε στο 66' με τον Φερνάντες να εκτελεί το κόρνερ και τον Ντόστ να πήδαει πιο ψηλά απο όλους "τελειώνοντας" το παιχνίδι οριστικά. Το μόνο που κα΄ταφερε ο Ολυμπιακός, ήταν να μειώσει στο 85' με τον Οφόε να παίρνει την πάσα απο τον Φιγκέιρας απο τα πλάγια στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να πλασάρει εξαιρετικά γράφοντας το τελικό 3-1.

Γήπεδο: Jose Alvalade
Διαιτητής: Felix Zwayer (GER)
Βοηθοί: Thorsten Schiffner (GER), Marco Achmüller (GER)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Daniel Siebert (GER), Sascha Stegemann (GER)
Τέταρτος διαιτητής: Holger Henschel (GER)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑΣ (Ζόρζε Ζεζούς): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι (85' Ριστόβσκι), Αντρέ Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Σέζαρ (90' Ματέους), Μπρούνο Φερνάντες, Ντοστ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Ταχτσίδης (65' Οτζίτζα Οφόε), Πάρντο, Καρσελά (46' Σεμπά), Φορτούνης (57' Τζούρτζεβιτς).

Γκολ: 40' & 66' Ντοστ, 43' Μπρούνο Σέζαρ / 86' Οτζίτζα Οφόε
Κάρτες: 9' Καρβάλιο, 81' Ζέλσον Μαρτίνς / 32' Φιγκέιρας, 54' Κούτρης, 90+3' Πάρντο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code