ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συναρπαστικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 2-2


Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Ένταση, σασπένς, διακυμάνσεις στο σκορ και ανατροπή του ελλιπή Πανιωνίου λίγο πριν
το τέλος. Το τελευταίο σφύριγμα όμως βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με τελικό σκορ 2-2, το οποίο διαμορφώθηκε χάρη σε γκολ του Λέο Μάτος στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με την παρουσία αρκετών φιλάθλων του ΠΑΟΚ και χωρίς "παρατράγουδα" διεξήχθη ο αγώνας.

Καλύτερος ήταν ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρώτο μέρος, σπαταλώντας μάλιστα και αρκετές κλασσικές ευκαιρίες στο διάστημα 10' με 20'. Ο Πανιώνιος έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του με την πάροδο του ημιώρου, ωστόσο ένα τραγικό λάθος του Γκιοατά οδήγησε στην ανατροπή του Ευθύμη Κουλούρη από τον Κότνικ εντός περιοχής.  Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ έκλεψε την μπάλα και ανατράπηκε από το Σλοβένο γκολκίπερ, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει στο τετ α τετ. Το πέναλτι υποδείχθηκε ορθά από το διαιτητή Σιδηρόπουλο και την εκτέλεση ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής που το κέρδισε, για το 0-1.

Ο Πανιώνιος κατόρθωσε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη σε ωραίο σουτ του Σπιριντόνοβιτς και στην κακή εκτίμηση του Ρέι. Στη συνέχεια είδαμε τον Πανιώνιο να παίρνει ώθηση από το γκολ και να είναι καλύτερος του αντιπάλου του για αρκετή ώρα. Ο Λουτσέσκου, όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν ικανοποιημένος από όσα έβλεπε και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Πέλκα και Πρίγιοβιτς, με σκοπό να βρει η ομάδα του τον τρόπο να απειλήσει τους γηπεδούχους.

Κι αυτό ο ΠΑΟΚ το κατάφερε, καθώς από το 75ο λεπτό και μετά παρακολουθήσαμε μια πολύ επιθετική...έκδοση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ωστόσο οι ευκαιρίες που προέκυψαν δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, στο 86' ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πόσο επικίνδυνος είναι στην κόντρα επίθεση. Ο Κόρμπος έκανε εκπληκτική κάθετη πάσα για τον Γεσίλ κι ο στράικερ του Πανιωνίου πλάσαρε τον Ρέι κάτω από τα πόδια για το 2-1, βάζοντας φωτιά στη Νέα Σμύρνη!

Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει. Η ομάδα του ΠΑΟΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη, συγκεκριμένα στο 93'. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε φάουλ κι ο -συνήθης ύποπτος- Λέο Μάτος πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και μέσα, για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγρορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (69' Κάργας), Ταπόκο (18' Πινιώτης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (78' Γεσίλ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Τσίμιροτ (62' Πέλκας), Μακ (67' Πρίγιοβιτς), Κάμπος (84' Λημνιός), Ελ Καντουρί, Κουλούρης.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code