ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τον "πλήγωσε" στο τέλος. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και στο πρώτο Αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν.


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στα πρώτα 8' λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ έχει την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορεί να την φέρει στην περιοχή του Βλαχοδήμου. Στο 10ο λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Μολέδο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ στην πρώτη φάση των "πράσινων" στον αγώνα. Στο 12ο λεπτό ο Παναθηναϊκός αγγίζει το 2-0 όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ αυτή την φορά ήταν αποδέκτης ο Κουρμπέλης αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το παιχνίδι στην συνέχεια έχει καλό ρυθμό αλλά και οι δύο ομάδες κάνουν αρκετά αβίαστα λάθη. Στο 26ο λεπτό έρχεται η πρώτη φάση της Ένωσης με τον Γαλανόπουλο. Ο Γκάλο έκανε την σέντρα ο Γαλανόπουλος έπιασε το σουτ με την μια από το ύψος την μικρής περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βλαχοδήμου. Στο 37ο λεπτό αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό αντί του Μολέδο που τραυματίστηκε πέρασε ο Κουτρουμπής. Στο ίδιο λεπτό ευκαιρία για την ΑΕΚ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο πάνω από τα δοκάρια. Πρώτη κίτρινη κάρτα στο 43' στον Χίλιεμαρκ ύστερα από ένα μαρκάρισμα που έκανε στον Λαμπρόπουλο. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα σουτ του Σιμόες η μπάλα πέρασε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο από την ΑΕΚ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στον Παναθηναϊκό. Στο 53ο λεπτό ο Κουλιμπαλί μπήκε από τα δεξιά έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ανέστη. Αλλαγή για την ΑΕΚ στο ίδιο λεπτό Χριστοδουλόπουλος αντί του Κλωναρίδη. Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 62ο λεπτό . Βολίδα από τον Χριστοδουλόπουλο απέκρουσε ασθενά ο Βλαχοδήμος και ο Λιβάϊα πέφτοντας δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1. Στο 65' αλλαγή για την ΑΕΚ Ο Αϊντάρεβιτς στη θέση  του Γαλανόπουλου. Στο 67ο λεπτό δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό βγαίνει ο Χίλιεμαρκ και μπαίνει μέσα ο Αλτμαν. Κίτρινη κάρτα για τον Μπακάλη ύστερα από φάουλ πάνω στον Βιγιαφάνιες. Στο 69' τελευταία αλλαγή για την Ένωση ο Γιακουμάκης αντί του Μπακάκη. Κίτρινη κάρτα στον Σιμόες για φάουλ πάνω στον Βιγιαφάνιες. Παιχνίδι κέντρου στο δεύτερο ημίχρονο. Ψάχνουν διαδρόμους οι ομάδες για να απειλήσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 81' ο Μολίνς απέναντι από τον Ανέστη αλλά κακό τελείωμα από τον Σουηδό. Απευθείας φάουλ του Χριστοδουλοπούλου στο 82' η μπάλα άουτ. Κίτρινη κάρτα στους Βιγιαφάνιες και Λόπεζ για τα νεύρα που είχαν μεταξύ τους μετά από φάουλ του δεύτερου. Αποβολή για τον Χιμένεθ επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Παναθηναϊκό βγαίνει ο Μολίνς και μπαίνει μέσα ο Ρέις. Γκολ για την ΑΕΚ στο 95'. Αδράνεια στην άμυνα του Παναθηναϊκού ο Λιβάϊα σουτάρει κόντραρε στον Χούλτ και κάνει το 1-1.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code