ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στα δύσκολα υπάρχει ο Λιβάια, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0

Σ' έναν αγώνα όπου βλέπαμε περισσότερες κάρτες παρά φάσεις, η ΑΕΚ βγήκε νικήτρια με 1-0.
Σκόρερ του τέρματος ο Μάρκο Λιβάια , ο οποίος φαίνεται να είναι ο... «πυροσβέστης» για την Ένωση. Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο ΠΑΟΚ, με 10 οι κιτρινόμαυροι .

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου 45λεπτου ήταν το σκληρό παιχνίδι, όπου είχε ως αποτέλεσμα και τις αποβολές δύο παικτών, του Αραούχο και του Σαμπράνο. Ο πρώτος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 8' όταν πάνω σε φάση μαρκαρίσμαρος , έδωσε μπουνιά στον Σαμπράνο. Όσον αφορά τον παίκτη του ΠΑΟΚ , αυτός είδε για δεύτερη φορά κίτρινη στο 35' , την πρώτη την δέχθηκε στο 8' στην αψιμαχία που είχε με τον Αραούχο. Όσον αφορά την παραγωγή φάσεων , η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 15' όταν ο Βιεϊρίνια έπιασε ένα σουτ από μακριά και τον Ανέστη να διώχνει . Η αμέσως επόμενη καλή στιγμή είναι και αυτή του γκολ με τον Σιμόες να μοιράζει ένα πάρε-δώσε γκολ στον Λιβάια , ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί με προβολή να γράψει το 1-0 κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στο 20 '.Στο 30' οι κιτρινόμαυροι θα φθάσουν κοντά στο 2-0 με ωραίο βολέ του Γιόχανσσον μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Ρέι να αποκρούει .

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πολύ κακό αγωνιστικά το δεύτερο ημίχρονο , μόνο κάρτες βλέπαμε και όχι ευκαιρίες για γκολ.Σουτ στο 68' από Βιεϊρίνια η μπάλα λίγο πιο δίπλα από την εστία. Δυνατό ωραίο σουτ 2 λεπτά αργότερα από τον Μπίσεσβαρ , χάνεται και αυτή η φάση από πλευράς ΠΑΟΚ.Κόκκινη κάρτα στο 91' για τον Μπίσεσβαρ μετά από αψυμαχία με τον Μπακασέτα. Αποβολή στο ίδιο λεπτό και για τον Μανόλο Χιμένεθ , καθώς διαμαρτυρήθηκε πριν βγει η κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Λιβάγια (66' Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (74' Γαλανόπουλος, Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς (42' Κρέσπο), Σάχοφ (46' Κάμπος), Τσίμιροτ, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Πρίγιοβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code