ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Λαμία και Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν ξύπνησε διεκδίκησε την νίκη αλλά ήταν ήδη αργά.
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει με αυτογκόλ του Χούλτ στο 37ο λεπτο, ωστόσο έφτασαν στην ισοφάριση στο 85 με τέρμα του Μολίνς που λίγο έλειψε να δώσει την νίκη στον Παναθηναϊκό καθώς είχε δοκάρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Λαμία είχε ένα ζωηρό ξεκίνημα με πολύ ενέργεια, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έδειξε αιφνιδιασμένος κάνοντας αρκετά λάθη. Η πολυπρόσωπη αμυντική της ομάδας του Μπάμπη Τεννε δυσκόλεψε τους "πράσινους" που έψαχνε διαδρόμους για την εστία του Παπαδόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας η Λαμία όμως ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 37. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος σουτάρε, η μπάλα έσκασε στο αγωνιστικό χώρο, ο Χούλτ προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στον Κουλιμπαλί και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιο επιθετικός αλλά και η Λαμία βρήκε κενούς χώρους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μουνιέ, Καμπέσας και Πίσπα ψάχνοντας την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 85. Ο Βιγιαφάνιες με κάθετη πάσα βρίσκει τον Μολίνς που πλασάρει τον Παπαδόπουλο και έκανε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει την νίκη και να κάνει την ανατροπή στο 90+2 αλλά το σουτ του Μολίνς, τραυματίες το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code