ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αν έχεις Βασιλαντωνόπουλο διάβαινε , Λαμία - Πλατανιάς 2-0

Σ΄ένα πολύ κακό όσο αφορά την παραγωγή φάσεων παιχνίδι, η Λαμία κατάφερε να κερδίσει τους νησιώτες με γκολ στο 50' και στο 93' του Βασιλαντωνόπουλου.
Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου ήταν το μόνο χρονικό σημείο όπου ο Πλατανιάς απείλησε με αξιώσεις τα καρέ του Παπαδόπουλου.

Α' Ημίχρονο 

Κακό αγωνιστικά το πρώτο 45λεπτο και για τις δύο ομάδες. Καλύτερα πάταγε μέχρι το 25' η γηπεδούχος ομάδα, ενώ από εκεί και έπειτα κυρίαρχη του παιχνιδιού ήταν η ομάδα από την Κρήτη . Η καλύτερη φάση ήρθε στο 42' με τον Ντεβέσα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Από πλευράς Λαμίας , η καλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 18' με τον Όμο να πιάνει μία υπέροχη κεφαλιά κερδίζοντας κατά κράτος την αντίπαλη ομάδα.Καλές φάσεις υπήρξαν και από τον Αναστασόπουλο και Γκρζέλτσακ .

Β΄ Ημίχρονο

Έναρξη με γκολ στο 50' από τον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ από πλάγια δεξιά σκόραρε στην κλειστή γωνία του Κοκκαλά.Ξαναπειλεί στο 58' αυτή την φορά με τον Μπλάζιτς η Λαμία με δυνατό μακρινό σουτ να περνά λίγο άουτ . Αποβολή για τον Παράσχο στο 84' , αφού είχε έναν έντονο διάλογο με τον άρχοντα του αγώνα.Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 93' με παρόμοιο τρόπο αλλά διαφορετική εκτέλεση, αυτή την φορά η μπάλα κατέληξε στα δεξιά του τέρματος, σκόρερ και πάλι ο Βασιλαντωνόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code