ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ψυχή+Όρεξη=0, Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 3-1


Σε ένα παιχνίδι με σαφή πρωταγωνιστή, Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δίκαια με 3-1 από την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα, δείχνοντας για άλλη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων.


Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Με εντελώς αμυντικούς προσανατολισμούς ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο. Ο μοναδικός που ανεβαίνει πάνω από τον χώρο του κέντρου είναι ο Οφόε. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα έχει πάρει το ματς αρκετά "χαλαρά" χωρίς κανένα άγχος και προσφέροντας πολύ ωραίο θέαμα. Η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 4' μόλις λεπτό, όταν ο Ουμτιτί θα πάρει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας την προς τα πίσω, εκεί θα βρεθεί στην πορεία της ο Σουάρεζ, όμως ο Ουρουγουάνός θα στείλε την μπάλα λίγο έξω. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να προηγηθεί στο 18' με τον Ντεολοφέου να σπάει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Νικολάου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα θα κάνει το "τσαφ" στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά χάνοντας σωρεία ευκαιριών με κορυφαία αυτή του τετ α τετ Σουάρεζ-Πρότο στο 33' με τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων να βγαίνει νικητής. Στο 42' Ο Ζεράρ Πικέ στην προσπάθεια του να σκοράρει θα χρησιμοποίησει αντικανονικά το χέρι του με τον βοηθό να το βλέπει και να δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καταλανό στόπερ.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Ο Ολυμπιακός ανοίχτηκε αρκετά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου κάτι το οποίο το πλήρωσε καθώς μετά από ένα χαζό φάουλ του Νικόλαου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μέσσι βρήκε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό φάουλ στέλνοντας την μπάλα πάνω από το τοίχος με τον Πρότο να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να σώσει την Ολυμπιακό. 3 λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα θα κάνει 3 τα τέρματα της αυτή την φορά με τον Μέσσι να περνάει σε ρόλο δημιουργού και μετά από εξαιρετική ντρίμπλα στον Κούτρη ο Αργεντινός "σούπερ σταρ" θα δώσει την μπάλα συστημένα στα πόδια του Ντίν με τον τελευταίο να πιάνει ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δημιουργούν τελικές στην προβληματική άμυνα του Ολυμπιακού, με τον Σίλβιο Πρότο να παίρνει τις φάσεις πάνω του πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις. Το γκολ της τιμής ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 90' όταν έπειτα από ένα κόρνερ του Φορτούνη, ο Νικολάου πιάνει μια άπιαστη κεφαλιά "ματώνοντας" τα δίχτυα του Τερ Στέγκεν.

Οι 11αδες:

Ολυμπιακός: Πρότο, Κούτρης, Μποτία, Νικολάου, Ομάρ, Ρομαό, Ζιλέ (Τζούρτζεβιτς 55'), Ζντίελαρ, Καρσελά (Πάρντο 65'), Ανδρούτσος, Οφόε (Φορτούνης 72')

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σερτζι Ρομπέρτο, Πικέ (Κόκκινη κάρτα 44'), Ουμτιτί, Ντίν, Παουλίνιο, Μπούσκετς  (Γκόμεζ 80'), Ινιέστα (Ράκιτιτς 67'), Ντεολοφέου  (Μασεράνο 46'), Μέσσι, Σουάρεζ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code