ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεράστια ΑΕΚ ! 0-0 μέσα στην Μίλαν !

Δεν φοβήθηκε και κοίταξε κατάματα την Μίλαν των 200 και κάτι παραπάνω εκατομμυρίων ευρώ μεταγγραφές καλοκαιριού.
Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως έχει επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ σε όλα τα επίπεδα. Πολύ καλά δύο 45λεπτα. Στο πρώτο ημίχρονο της αξίζουν συγχαρητήρια στο επιθετικό κομμάτι ενώ στο δεύτερο σίγουρα τα αξίζει η άμυνα αλλά και ένας ... Ανέστης από άλλο πλανήτη!

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Μίλαν είχε την κατοχή , η ΑΕΚ όμως την ουσία. Οι Ιταλοί προσπαθούσαν να απειλήσουν χωρίς ουσιαστικά να έχουν φθάσει σε μία πραγματική ευκαιρία . Η πρώτη φάση για τους Ροζονέρι ήρθε στο 40' . Και οι δύο ομάδες από το 39' και μετά κάνανε στο σύνολο 7 φάσεις, 4 για τους γηπεδούχους και 3 για την Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι φθάσανε από πιο νωρίς κοντά στο γκολ αλλά δεν μέτρησε σαν τελική φάση. Συγκεκριμένα ο Αντρέ Σιμόες έκλεψε την μπάλα εκμεταλευόμενος τα παιδαριώδες λάθη στην άμυνα της Μίλαν και στο γύρισμα του με στόχο τον Μάνταλο , ο Ντοναρούμα βρήκε την μπάλα με το πόδι και κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι , αφού πρώτα διέσχισε σχεδόν...την τελική γραμμή. Ο Τζανετόπουλος ήταν αυτός που έφθασε πολύ κοντά στο γκολ στο 42' όταν με πλασέ στον αέρα μετά από άψογη σέντρα του Χριστοδουλόπουλου από κόρνερ , ανάγκασε τον πορτιέρο της Μίλαν να εκτιναχθεί στην αριστερή του γωνία και να διώξει με υπερένταση . Οι σημαντικές φάσεις για την Μίλαν ήταν με τους Κουτρόνε και Λοκατέλλι , στο τέλος του πρώτου 45λέπτου.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο ήταν τρελός. Η Μίλαν δεν ήθελε να χάσει άλλο χρόνο και πίεζε συνεχώς για το γκολ. Λογάριαζε όμως χωρίς τον Ανέστη, ο οποίος είτε από κεφαλιές , σουτ , τετ α τετ των Σούσο, Κρουτόνε,Λοκατέλλι και Τσαλχάνογλου είπε όχι .Τεράστια φάση για την ΑΕΚ στο 85' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.Περισσότερο από εντυπωσιακή η απόκρουση στο 91' του Ανέστη μετά από κεφαλιά του Μπονούτσι μετά από φάουλ που έμοιαζε πιο πολύ για κόρνερ υπέρ της Μίλαν . Πολύ κοντά στο να φύγει με το τρίποντο έφθασε η ΑΕΚ με σουτ του Αραούχο στο 95' , όπου κόντραρε σε αμυντικό των Ιταλών και κατέληξε κόρνερ .

Κορυφαίος: Αυτός ήταν αναμφίβολα ο Γιάννης Ανέστης. Ήταν κάτι καλύτερο από...τον Νόιερ ! Ήταν πάρα πολλές οι φάσεις χάρις τον οποίο έφυγε η Ένωση με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αδύναμος κρίκος : Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν έδειξε να είχε μπει ποτέ μέσα στον αγώνα . Ούτε στο επιθετικό κομμάτι ούτε στο αμυντικό ,αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο έγινε αλλαγή με τον Αραούχο να τον αντικαθιστά .

ΜΙΛΑΝ (Βιντσέντσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Μποναβεντούρα (73' Κεσιέ), Λοκατέλι, Τσαλχάνογλου, Σούσο, Αντρέ Σίλβα (62' Κάλινιτς), Κουτρόνε.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Έλντερ Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (64' Αραούχο), Λιβάγια (76' Μπακασέτας).

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Μίλαν 7 (8-3)

2. ΑΕΚ 5 (4-3)

3. Ριέκα 3 (6-6)

4. Αούστρια Βιέννης 1 (4-10)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code