ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Robertson: “Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την ευκαιρία μου”

Ο Andy Robertson έχει υποσχεθεί να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά στο Melwood έτσι ώστε να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και να αποδείξει την αξία του στη Liverpool όταν του ζητηθεί από τον Jürgen Klopp.


Ο Σκωτσέζος έχει παίξει σε τρία παιχνίδια για τους Κόκκινους μετά την μεταγραφή του από την Hull City - μια νίκη επί της Crystal Palace, μια ισοπαλία με την Burnley και μια ήττα από την Leicester City.

Ο Robertson έπαιξε καλά σε κάθε μία από αυτές τις εμφανίσεις, αλλά κατά τα άλλα είδε τις ευκαιρίες του να περιορίζονται από τη καλή φόρμα του Alberto Moreno.

Ωστόσο, ο 23χρονος διατηρεί την πεποίθηση ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερο ρόλο καθώς η σεζόν εξελίσσεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ευκαιρία του.

Είπε στο Liverpoolfc.com: "’Αμα κάθεσαι στον πάγκο ή στην εξέδρα τότε πρέπει να πιστέψεις ότι μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα.”

"Ακόμη και εναντίον της Arsenal, σκέφτηκα ότι είμασταν υπέροχοι, κάθε παίχτης μας ήταν τέλειος, αλλά αν δεν είσαι στην ομάδα πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορείς να παίξεις και εσύ έτσι.”

"Αν δεν το πιστεύεις αυτό τότε ποιο είναι το νόημα του να είσαι εδώ αν είσαι χαρούμενος να κάθεσαι στον πάγκο ή στην εξέδρα.”

"Όλοι οι παίχτες εδώ θέλουν να παίξουν, αλλά ο προπονητής έχει δύσκολη δουλειά διαλέγοντας μόνο 11 παίκτες.”

"Δεν θέλω να είμαι εδώ για να παίζω ελάχιστα ή απλώς να είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον πάγκο, που ποτέ δεν ήταν στη φύση μου και ποτέ δεν θα είναι.”

"Είναι μια μικρή καριέρα έτσι όπως είναι, θέλεις να παίζεις όσο μπορείς, θα δουλέψω σκληρά στην προπόνηση και όταν έχω την ευκαιρία μου πρέπει να προσπαθήσω και να την εκμεταλευτώ.”

"Αν συνεχίσω να το κάνω αυτό, τότε ελπίζω ότι ο προπονητής θα μου δώσει την ευκαιρία και ίσως μου δώσει περισσότερες συμμεχτοχές ως βασικός".

Ένα στοιχείο του παιχνιδιού της Liverpool που ο διεθνής Σκωτσέζος ελπίζει ότι μπορεί να βοηθήσει να βελτιώσει η ομάδα είναι στον αριθμό των γκολ που δέχεται η ομάδα.

Αλλά, όπως και ο προπονητής του, επέμεινε ότι τα αμυντικά θέματα είναι μια ανησυχία για την ομάδα ως σύνολο, και όχι μόνο για την άμυνα και τον τερματοφύλακα.

"Πιστεύω ότι ως ομάδα μπορούμε να αμυνθούμε καλύτερα και μπορώ να είμαι μέρος αυτού", πρόσθεσε.

"Ως ομάδα πρέπει να συνεργαστούμε για να γίνουμε καλύτεροι αμυντικά γιατί, αν οι μέσοι μπορούν να μας βοηθήσουν και οι επιθετικοί μπορούν να μας βοηθήσουν, τότε ως ομάδα θα βελτιωθούμε.”

"Η επιθετική απειλή που έχουμε, οι αντεπιθέσεις μας είναι τρομακτικές κατά καιρούς.”


"Για αυτό, αν μπορούμε να βελτιώσουμε την άμυνα και να μην δεχόμαστε ανόητα γκολ, τότε θα είμαστε μια μεγάλη δύναμη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code