ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Bottas θέλει να πιάσει τον Vettel στη 2η θέση


Μετά την πολύ καλή συγκομιδή βαθμών με 2 θέσεις στο βάθρο στη Σιγκαπούρη(1ος ο Hamilton, 3ος ο Bottas), η Mercedes και ο Valtteri Bottas, ελπίζει να συνεχίσει έτσι και να προσπεράσει τον Sebastian Vettel στην κατάταξη του πρωταθλήματος οδηγών.

Με έξι αγώνες να απομένουν, στον αγώνα για τον τίτλο, η πλάστιγγα έχει γύρει υπέρ του Lewis Hamilton, με 28 βαθμούς προβάδισμα, μετά την εγκατάλειψη του Sebastian Vettel και τη διπλή καταστροφή της Ferrari στη Marina Bay.

Ενώ εξακολουθεί να έχει μια μαθηματική ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο του 2017, ο Valterri Bottas, παραδέχεται ότι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, ωστόσο, ο Φινλανδός, ρεαλιστής γάρ, θεωρεί πως περισσότερο εφικτό είναι να τερματίσει πίσω από τον team mate του στη βαθμολογία.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μέχρι σήμερα 

"Νομίζω ότι είναι σίγουρα ο επόμενος στόχος για μένα - και, ναι, είναι δυνατό", δήλωσε ο Μπότας, μετά τον αγώνα στο GP της Σιγκαπούρης της προηγούμενης Κυριακής.

"Αυτός ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς, για εμένα και τον Lewis όσον αφορά τους βαθμούς. Οι επόμενοι δυο αγώνες είναι ελπίζουμε στα μέτρα μας.
"Δεν υποτιμούμε όμως τη Ferrari, σίγουρα μπορούν να έχουν ισχυρά Σαββατοκύριακα, έξι αγώνες για να φτάσουμε στο τέλος, υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί για να μαζέψουμε, γι 'αυτό είναι καλός στόχος για μένα".

"Η πείνα να κερδίσουμε και να τελειώσουμε δυνατά είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θέλουμε να είμαστε 1-2 στο πρωτάθλημα των οδηγών", δήλωσε.

"Η προτεραιότητα μας είναι να πάρουμε τους κατασκευαστές, αλλά θέλουμε να είμαστε 1-2. Για την ομάδα, είναι σημαντικό να κερδίσουμε το πρωτάθλημα των οδηγών.
"Θα επικεντρωθώ απλώς στην προσπάθεια να περάσω τον Sebastian, και είμαι βέβαιος ότι και η ομάδα είναι πίσω μου.

"Δεν σκέφτομαι πάρα πολύ για τη διαφορά  με τον Lewis. Είναι αρκετά μεγάλη τώρα, αλλά πρέπει να πάω με αγώνα δρόμου και να κλείσω τη διαφορά μέχρι το τέλος, αν υπάρχουν ακόμα δυνατότητες ή όχι.
"Έχει ένα καλό σερί αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει απλά να αυξήσω την απόδοση μου και στη συνέχεια οι πιθανότητες να είναι αρκετές.

Ο Φινλανδός πιλότος της γερμανικής ομάδας μπορεί να αφοσιωθεί στο στόχο του, αφού μετά την πρόσφατη ανανέωση συμβολαίου που έκανε με τους πρωταθλητές για του χρόνου, μπορεί να επικεντρωθεί με υψηλό ηθικό στους επόμενους αγώνες, βλέποντας πως και η ομάδα του είναι ευχαριστημένη με την απόδοση του.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Toto Wolff, έχει πάντως ξεκαθαρίσει ότι η  ομάδα του δεν έχει την τάση να επιβάλει team orders  στους οδηγούς της και ο Bottas θεωρεί ότι θα πάρει την υποστήριξη που χρειάζεται για να προσπαθήσει και να νικήσει τον Vettel.

Δείτε ποιοι είναι οι εναπομείναντες αγώνες:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code