ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άχρωμος, άγευστος, άοσμος


























Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν εχθές απο την ΑΕΚ, με σκορ 3-2, πραγματοποιώντας άλλη μια κακή εμφάνιση στην φετινή σεζόν.


Ασυνενόητη άμυνα, αργό κέντρο και one-man-show επίθεση είναι τα φετινά χαρακτηριστικά του Ολυμπιακού φέτος.

Ξεκινώντας από την άμυνα, Ένγκελς και Ρομαό δεν πάνε μαζί και αυτό δεν είναι μυστικό, παρότι μιλάνε την ίδια γλώσσα (Γαλλικά), η ασυνενοησία μεταξύ τους έχει καταντήσει πλεον εκνευριστική, με το 3ο γκόλ να αποτελεί τρανό παράδειγμα. Τα πλάγια μπακ επίσης, ''μυρίζουν'' αστάθεια απο μακριά, τόσο ο Ομάρ, όσο και ο Φιγκέιρας. Ο δέυτερος μάλιστα, αποτέλεσε τον χειρότερο ποδοσφαιριστή του χθεσινού Ολυμπιακού, κάνοντας έτσι τον Χριστοδουλόπουλο MVP του ντέρμπι. Ο Ομάρ, φέρει τεράστια ευθύνη στο 3ο γκόλ χάνοντας τελείως το μαρκάρισμα του Μάνταλου. Τα τελευταία 20 λεπτά περίπου, που ο Ζντίελαρ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, έναντι του Ρομαό, αναγκάζοντας έτσι τον Ταχτσίδη να πέρασει στόπερ, είναι ασχολίαστα και για γέλια.

Το κέντρο, μεσοαμυντικά αποτελεί πραγματικά πόνο στα μάτια. Ο Ζιλέ δείχνει χαμένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πραγματικά καμία σχέση με τον Ζιλέ της Άντερλεχτ και Νάντ. Ο Ζντίελαρ με την σειρά του δείχνει ο πιο έτοιμος και πιο έμπειρος απο όλους στο κέντρο τόσο ανασταλτικά, όσο και αμυντικά, απο τους λίγους διασωθέντες του φετινού Ολυμπιακού. Μεσοεπιθετικά, παρότι υπάρχει τεράστια ποιότητα, οι Πειραιώτες δείχνουν να είναι ο καθένας για τον εαυτό του. Οφόε, Μάριν, Καρσελά δεν χωράνε στην ίδια 11αδα, ομως έπρεπε να φτάσουμε σχεδόν Οκτώβριο για να καταλάβει το προπονητικό τιμ ότι έχει στο ίδιο ρόστερ 5 10ρια (Φορτούνης, Μάριν, Οφόε, Καρσελά, Ανδρούτσος).

Τέλος, οι επιθετικοί φέτος μοιάζουν να είναι ''μακριά'' από την υπόλοιπη ομάδα. Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε και Μπέν παρότι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, δεν είναι ποτέ κοντά στις υπόλοιπες γραμμές, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να έχει μια από τις χειρότερες επιθετικές συγκομιδές των τελευταίων ετών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code