ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρελθόν και επίσημα ο Μάντζιος


Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Απόλλων Σμύρνης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον 48χρονο τεχνικό.

Την λύση συνεργασίας με τον Μάντζιο ανακοίνωσε και επίσημα η «Ελαφριά Ταξιαρχία». Όπως σας είχαμε ενημερώσει μετά την ήττα με τον Πλατανιά είχε ληφθεί η απόφαση να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία ο 48χρονος τεχνικός. Σήμερα επισημοποιήθηκε το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών και η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Μάντζιο. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τόσο τον κ. Μάντζιο όσο και τον συνεργάτη του Γιώργο Χωριανόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα μας τόσο κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την άνοδο στη Super League, όσο και στο ξεκίνημα της εφετινής περιόδου και τους εύχεται κάθε επιτυχία, επαγγελματική και προσωπική».

Επικρατέστερος ο Δέλλας

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλων εμφανίζεται ο Τραϊανός Δέλλας. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και του Ατρομήτου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της διοίκησης, ενώ υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Σε περίπτωση που «στραβώσει» η συμφωνία με τον Δέλλα επικρατέστερη λύση θεωρείται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code