ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Λαμία: Ματς με ιδιαιτερότητες και σε "κοινή έδρα"

Ατρόμητος και ΠΑΣ Λαμία αναμετρώνται σήμερα ( 18.15, Novasports) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Superleague Σουρωτή, σε έναν αγώνα που εύλογα θα προσελκύσει πολλά βλέμματα και αναμένεται να είναι από τους πιο ενδιαφέροντες της αγωνιστικής. Οι Περιστεριώτες αναζητούν
την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν απέναντι στη σκληροτράχηλη Λαμία. Η έδρα είναι ένας από ιδιαίτερους παράγοντες του σημερινού αγώνα, δεδομένου ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για τα εντός έδρας παιχνίδια τους από δύο φορές!

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος αναμετρήθηκε για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στη φυσική έδρα του, στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έληξε 1-1. Η ομάδα της Λαμίας, η οποία αντιμετώπιζε το γνωστό πρόβλημα της μη αδειοδότησης του ΔΑΚ, ήρθε σε συνεννόηση με τη διοίκηση των Περιστεριωτών και χρησιμοποίησε το γήπεδο ως έδρα στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό (σκορ 0-1 για τους πρωταθλητές). Την τρίτη αγωνιστική ο Ατρόμητος είχε το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έμεινε στη λευκή ισοπαλία, ενώ την τέταρτη αγωνιστική τη σκυτάλη ξαναπήρε η Λαμία (μην έχοντας ακόμη λάβει τη σχετική άδεια για το ΔΑΚ) και αντιμετώπισε στο Περιστέρι την ΑΕΚ. Αναμφίβολα αυτός ήταν ο πιο έντονος έως τώρα αγώνας στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τους οπαδούς της Λαμίας και της ΑΕΚ να ταξιδεύουν μαζί από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και γενικότερα να υπάρχει μαζική προσέλευση οπαδών της ΑΕΚ. Το τελικό 0-1 και ο τρόπος που αυτό ήλθε σίγουρα άφησε μια πικρία στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Πλέον οι "νεοφώτιστοι" έλυσαν το ζήτημα με το γήπεδο της Λαμίας και θα δώσουν εκεί τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια τους. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να επισκεφτούν για τελευταία φορά φέτος (τουλάχιστον για το πρωτάθλημα) το γήπεδο του Περιστερίου μια εβδομάδα μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για να αναμετρηθούν με τον Ατρόμητο. Το διάστημα που η Λαμία έδωσε τα εντός έδρας παιχνίδια στην περιοχή των Δυτικών Προαστίων θα μείνει σίγουρα στις μνήμες των ανθρώπων της, για τις πολύ ανταγωνιστικές εμφανίσεις απέναντι σε δυο μεγάλες αθηναϊκές ομάδες, κι ας μην ήρθε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη ένα κέρδος για τους Λαμιώτες είναι η εξαιρετική σχέση που χτίζεται με τους ανθρώπους του Ατρομήτου, οι οποίοι βοήθησαν να βρει η ομάδα μια έδρα όσο εκκρεμούσε η άδεια του ΔΑΚ και η συνεργασία των δυο πλευρών υπήρξε άψογη.

Σήμερα όμως οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες και η καθεμιά θα προσπαθήσει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, με το κλίμα στο γήπεδο να επηρεάζει με θετικό τρόπο και τις δυο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code