ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σημάδια αισιοδοξίας, Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0




Ο Ολυμπιακός προσπάθησε εν τέλει όμως ηττήθηκε στην Ιταλία με 2-0.Τα γκολ πέτυχαν οι Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς.


Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ:

Πολύ καλά στημένος ο Ολυμπιακός στο 1ο ημίχρονο, με την Γιουβέντους ωστόσο να εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Ολυμπιακού στον αέρα, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τις κεφαλιές των Μάντζουκιτς και Στουράρο στο 35' και 40' αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους πίεσαν τους Ιταλούς κυρίως με αντιπιθέσεις με κορυφαία αυτή του πλασέ του Πάρντο στο 42' που μπλόκαρε ο Μπουφόν.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ:

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να αμύνεται πολύ καλά, ωστόσο μετά από πάσα του Σάντρο από τα πλάγια, ο Ιγκουαΐν θα κερδίσει τις κόντρες μέσα στην περιοχή, πλασάροντας από το ύψος του πέναλτι, ανοίγοντας έτσι το σκορ για τους γηπεδούχους στο 69'. Και εκεί που ο Ολυμπιακός ήλπιζε σε μία ισοφάριση, ο Ντιμπάλα εκμεταλλεύεται ένα κενό στην άμυνα πλασάροντας τον Πρότο, ο Ένγκελς πρόλαβε πάνω στην γραμμή, όμως το διώξιμο του πάει στο στήθος του Μάντζουκιτς, και έτσι ο Κροάτης δεν θα δυσκολευτεί να διπλασιάσει τα τέρματα για την Γιουβέντους, 2-0 στο 80'. Χωρίς κάτι ιδιαίτερο το υπόλοιπο παιχνίδι.

MVP της αναμέτρησης: Αυτός πρέπει να είναι ο Πρότο. Ο Βέλγος ήταν εξαιρετικός στο 1ο ημίχρονο πραγματοποιώντας πολύ καλές επεμβάσεις, κρατώντας όρθιους τους Πειραιώτες.

Οι 11αδες:

Ολυμπιακός  (Τάκης Λεμονής): Πρότο, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ζντίελαρ (Φορτούνης 77'), Ρομαό, Οφόε, Σεμπά, Πάρντο (Μπέν 72'), Εμενίκε (Μάριν 88')

Γιουβέντους (Μασιμιλλιάνο Αλλέγκρι): Μπουφόν, Σάντρο, Μπαρτζάγλι, Κιελίνι, Στουράρο (Μπενάτια 81'), Ματουιντί, Μπεντακούρ, Ντιμπάλα, Κουαρντάντο (Ιγκουαΐν 60'), Κόστα (Μπερναντέσκι 84'), Μάντζουκιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code