ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανακοίνωσε τον Τζοάν Οριόλ ο Ατρόμητος

Ο 31χρονος Ισπανός αριστερός μπακ Τζοάν Οριόλ, που στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Βιγιαρεάλ, Οσασούνα, Μπλάκπουλ, Ραπίντ Βουκουρεστίου και Μαγιόρκα αποτελεί τη 12η φετινή μεταγραφική κίνηση του Ατρομήτου. Αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Αλέξανδρου Κατράνη.
Σήμερα ο ποδοσφαιριστής μετέβη στην Αθήνα και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους.

Ο Ατρόμητος μετά και την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της μεταγραφής ενημέρωσε το κοινό του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:
Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλωσορίζει στην «οικογένεια» της και υποδέχεται στο Περιστέρι τον Τζόαν Οριόλ (Joan Oriol)!

Ο Ισπανός αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Όταν μου μετέφεραν ότι υπάρχει η περίπτωση του Ατρόμητου δεν το σκέφθηκα δεύτερη φορά. Απέρριψα τις προτάσεις που είχα γιατί ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται κατά τη γνώμη μου μέσα στις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Γνώριζα τον Ατρόμητο από τις ευρωπαϊκές του συμμετοχές και είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα να αγωνιστώ με τη φανέλα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ήρθα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που έχει επικεντρωθεί σε ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής αλλά ταυτόχρονα έχει και ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα».
Και ο Τζόαν Οριόλ κατέληξε ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή που με επέλεξαν και θέλω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της νέας μου ομάδας μου είναι ότι θα δώσω τα πάντα, θα ματώσω τη φανέλα για να γυρίσει ο Ατρόμητος ξανά στις πέντε πρώτες θέσεις και να κερδίσει πάλι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Το 12ο νέο μέλος της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αποτελεί «πιστό αντίγραφο» της ισπανικής σχολής ποδοσφαίρου. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού και ξεχωρίζει για την ταχύτητα, την σέντρα ακριβείας, τις σωστές τοποθετήσεις αλλά και τα στημένα λακτίσματα.

Γεννήθηκε στην Ταρραγόνα στις 5 Νοεμβρίου 1986. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μαγιόρκα και πραγματοποίησε συνολικά 62 συμμετοχές ( 1 γκολ). Τα περισσότερα χρόνια τα έχει περάσει στη Βιγιαρεάλ από το 2008 μέχρι το 2013. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Οσασούνα, Μπλακπούλ και Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «3».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code